Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Sunt in dilema...

  1. #1 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar

    Sunt in dilema...

    o rugaminte la voi am ......ce sa imi aleg dintre urmatoarele tel. ?
    LG G2 MINI
    LG OPTIMUS PRO LITE
    LG L9
    sau poate aveti voi o recomandare dintre telefoanele de pana in 10 milioane...
    multumesc anticipat

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ceva alegeri bune ar fi urmatoarele:

    Telefon mobil Sony Xperia SP 4G, Black - 949 RON
    Telefon mobil LG Optimus L9 II D605, Black - 1029 RON

    Desi eu as mai pune ceva banuti si as lua Telefon mobil Samsung I9192 Galaxy S4 Mini, Dual SIM, 8GB, Black - 1199 RON (il gasesti si mai ieftin). E si dual SIM, are mai mult RAM (1.5GB), procesor mai rapid, Super AMOLED... e si mai micut. Depinde ce anume te intereseaza cel mai mult la un smartphone.

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau poti sa incerci, daca ai buget, oferta asta noua. LG G3 (ca tot vad ca vrei doar LG) si-ti da gratuit o tableta LG (nu i-am retinut numele).

  4. #4 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Google Nexus 4. E singurul telefon cu Android "pur". Nevertheless, eu, in locul tau, as lua un iPhone 5 sau 4S la mana a doua, sincer.

  5. #5 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omul vrea Android probabil si se uita la telefoane de pana in 10 milioane. 4s-ul ala are 3 ani imediat si inca e cu mult peste bugetul de 10 milioane, fara sa pomenim cum ruleaza cu ios7. Acum sincer, cat de fanboy poti sa fii sa ii sugerezi un produs vechi de minim 2 ani, cumparat SH si fara garantie? Asta in detrimentul unor telefoane noi cu garantie si de generatie mai noua.

    Dintre cele mentionate eu as merge pe L9, insa as depune totusi un efort pentru un Nexus 5 care nu de mult a fost la oferta la 1200 si inca se mai gaseste in unele magazine la pretul ala.

  6. #6 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    OnePlus One, daca ai pe cineva sa ti-l ia din alta tara pt ca la noi nu se găsește.

  7. #7 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    one plus one ?? really? de cine e facut acest tel.? are garantie la noi in tara ?
    in legatura cu iphone......mare dreptate are tudynuiz...in primul rand costa mai mult decat sunt eu dispus acum sa dau pe un telefon
    al doilea: nu sunt atat de nebun/figurant/copil cu bani de la parinti incat sa imi cumpar un tel. doar de dragul ca scrie pe el iphone( fara garantie ,vechi si mai stiu eu cum,cu toate ca in nebunia lui este un tel foarte reusit )
    deci...ms frumos tudynuiz ....o sa il pun si pe nexus 5 in balanta ...stiam de el ,(si mai sunt multe ) dar am zis ca undeva ar trebui sa ma opresc
    si am zis ca 1000 de lei e o suma rezonabila pt un tel....

  8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cred ca unele persoane au probleme sau vorbesc din auzite, cand e vorba de "nebun/figurant/copil cu bani de la parinti" referitor la achizitia unui iPhone.

    Eu sunt mai multumit de 4S-ul meu decat e un coleg de Nexus 5, pe care-l are din prima saptamana de lansare (il tine bateria mai putin, nu-i merg fff multe aplicatii din Store, marea majoritatea dandu-i eroare si inchizandu-se la cateva secunde de la pornire), s-a zgariat in ultimul hal display-ul (nu are deloc grija de el, dar nu este o scuza) iar plasticul de pe spate si-a pierdut, in cateva locuri, textura fina si arata si se simte oribil.

    Fratilor, iPhone-ul nu este o fita! Este un telefon realizat din materiale premium, cu un sistem de operare stabil si cu posibilitate de upgrade iOS chiar si pe terminale mai vechi.

    Eu personal, chiar daca am 4S, as tinde spre un 5/5S SH, decat pe un Nexus5 nou.

    E foarte simplu. Daca vrei un telefon bun/capabil, iti iei iPhone sau Nexus. One plus One e un telefon foarte bun, mult peste orice "mizerii" gasesti la noi pana intr-o mie de ron.

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tasetasian: daca ai impresia ca toti cei care avem sau am avut iPhone am achizitionat asa ceva pt. ca am fost "nebuni/figuranti/copii cu bani de la parinti", te inseli amarnic. Daca nu-ti permiti tu, nu inseamna ca e doar pt. cei de bani gata. Mergi pe LG & be happy about it! Eu unul n-am mai vazut un produs LG bun si care sa ma incante de multi ani... in schimb vad service-urile super pline de LG-uri. Bafta!

    P.S. Am vazut ca ai ignorat complet produsele Sony si Samsung pe care ti le-am recomandat. Si acelea sunt pentru "figuranti"?

    P.P.S. Nu inteleg nici Nexus 5 ce cauta aici... in buget de maxim 10 milioane. Poate SH sau "de furat"...

  10. #10 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce aveti cu omul daca vrea LG? Care e problema? Cat despre cum a ajuns un Nexus 5, cred. Dar v-as sfatui sa vedeti in ce hal au ajuns unele iphone-uri de aceasi varsta. Depinde cine are grija de ele. Dar s-a ajuns din nou la Apple cum se ajunge mereu.

    LG G2 e la 11000 la emag, Nexus 5 nu mai e redus la 1200 cum a fost scum o saptamana, dar poate revine.

    Telefon mobil LG G2 Mini 4G, 8GB, Black - eMAG.ro

    Poate modifica MonkY linkul pentru profit share in caz ca il iei online.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred ca are cineva ceva cu faptul ca el vrea LG. Cred insa ca ne intrebam cu totii care mai e rostul unor recomandari daca Apple, Samsung si Sony sunt eliminate din start? Trebuia sa puna titlul "Nu stiu ce LG sa-mi iau"...

  12. #12 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    in primul rand imi cer scuze celor care se simt ofensati ...mii de scz....intradevar a fost o combinatie nefericita de cuvinte ....in multe zone (inclusiv unde stau eu ) cei care isi iau iphone sunt perceputi cam prost( nu de mine ,bineinteles) ceva genu` :uite-l pe ala care nici nu stie sa citeasca bine si are iphone ( la modu` ca este prea evoluat -telefonul- ).....voi cei care va luati de mine ca nu imi permit sa va fie rusine ,adica daca voi aveti bani de tel scump si eu nu, sunteti mai oameni decat mine ....pacat
    adevaru` este ca in mediul meu de munca (rigipsar) nu prea imi PERMIT lucruri mai scumpe din cauza ca le stric ,oricat as avea grija de ele
    asta e simplul si singurul motiv ,nicidecum ceva gen VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI

    ---------- Post added 22-07-2014 at 18:28 ----------

    si apropo ...nu inteleg de ce atata analiza pe text cand eu am pus doar o intrebare/rugaminte:
    ce sa aleg din urmatoarele telefoane..........?........atat
    cine nu vrea sa imi dea vreun sfat legat de acele tel . ci doar sa faca critica e rugat sa caute alt forum ..multumesc de intelegere

  13. #13 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by tasetasian View Post
    in multe zone (inclusiv unde stau eu ) cei care isi iau iphone sunt perceputi cam prost( nu de mine ,bineinteles) ceva genu` :uite-l pe ala care nici nu stie sa citeasca bine si are iphone ( la modu` ca este prea evoluat -telefonul- )
    Poate acolo la tine invidia e la ea acasa, dar noi nu avem de unde sa stim asta. Eu unul am iPhone si stiu sa citesc destul de bine, zic eu. Nici nu imi e rusine sa spun ca l-am luat la mana a doua si nici nu cred ca este mai "avansat" decat un telefon cu android din aceeasi gama de pret, doar mai stabil, mai user-friendly, si din materiale premium.

    Daca vrei un telefon rezistent, Caterpillar CAT B15 sau Sony Xperia Active. De primul am citit numai de bine, pe al doilea l-am avut timp de un an si pot spune ca e mai rezistent decat o caramida. De la facut dus cu el si pana la trantit pe trepte, Xperia Active al meu le-a trait pe toate, iar singurele pagube au fost cateva zgarieturi pe spate. Totusi, are specificatii low si un ecran foarte mic. Presupun ca nu le poti avea pe toate. Fanboy Apple sau nu, am incercat destule telefoane cu Android cat sa nu ma mai intorc in acea tabara de dragul sistemului de operare (adica poate m-as intoarce pentru telefoane rezistente, pentru display mai mare, chestii pe care Apple nu le ofera in momentul de fata si nici nu pare sa le ofere prea curand la un pret la fel de bun ca multe telefoane Android).

  14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca tot lucrezi in domeniu unde lucrezi cu materiale de constructii, de ce nu mergi (cum a recomandat si EspiritusSanctus) pe un model mai solid... cu protectie la socuri si alte nebunii? Eventual un Nokia... ieftin si solid. De exp. un Telefon mobil Nokia 630 Lumia, Dual SIM, Black - e dual sim, Windows 8.1, ai card extern... cu snapdragon 400 zboara - pacat ca nu are flash la camera (sau camera frontala)... Dar, la cat costa iti raman si bani pentru alte alea

  15. #15 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    da,sunt foarte rezistente (genul caterpillar) dar dale naibii ca nu vreau sa ma insor cu ele -la modu` ca nu o sa imi petrec toata viata impreuna cu ele -si sunt si cam urate ......totusi ,sunt doar un muncitor nu rezident al vreunei grote .........sony xperia ,nu stiu ce sa zic ,intotdeauna au fost asa elegante ,foarte reusite....alea de care ziceam eu le stiu de pe la diferite cunostinte si mi-au placut ...cred ca pana la urma o sa ma opresc la Nexus 5 -o sa rup de la gura familiei si o sa il iau ....................multumesc pt intelegere si pt minunatele indrumari

  16. #16 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Man, m-ai disperat cu gramatica. Macar incearca, te rog, sa nu mai pui spatiu inainte de virgula, ci dupa. La fel cu orice semn de punctuatie. Punctele de suspensie sunt doar 3 (...) niciodata mai multe. Si foloseste cratima, ca e gratis.

    Si daca vrei un telefon ieftin si care sa nu te tina mai mult de 1 an sau 2, ca sa nu regreti banii dati, ia-ti ceva de la o firma romaneasca. Dai putin pe ele si nu te tin mai mult de 1 an jumate, dar macar stii ca-ti permiti oricand sa-ti iei altu.

  17. #17 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Eu sub 1000lei as recomanda Nokia Lumia 520 sau Philips Xenium W6500.
    Nokia Lumia 520 Black Lista de preturi - cel mai mic pret desc
    Philips Xenium W6500 Grey Lista de preturi - cel mai mic pret desc

    Sa nu uit si de Motorola Moto G (830lei).

  18. #18 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    Sunt in dilema...

    o rugaminte la voi am ......ce sa imi aleg dintre urmatoarele tel. ?
    LG G2 MINI
    LG OPTIMUS G PRO LITE
    LG L9
    cineva care se pricepe poate imi da un sfat legat STRICT de aceste telefoane va rog ...
    mai am si alte telefoane in cap (pt cei care numai pot de grija mea ) nu fac discriminare ...multumesc anticipat

    ---------- Post added 23-07-2014 at 15:22 ----------

    cine nu vrea sa indrume un biet necunoscator este rugat sa nu posteze

  19. #19 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    Am luat lg g2 pana la urma si iam pus o sticla securizata (9H - ce inseamna,nu stiu exact )

    ---------- Post added 22-12-2014 at 12:58 ----------

    Asa stau linistit ..multam voua cei care mi-ati dat sfaturi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Dilema By darKal in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 12-08-2014, 23:29
  2. Dilema By coceanu in forum Console Club
    Replies: 9 Last Post: 10-03-2014, 16:44

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts