Timpu de expunere its you secret? :> Nice anyway! :D
PS: Parca te si vad cum dadeai cu neonu pe langa masina pe un timp de expunere ft lung ;))
Printable View
sa ma *** in liveu lor de ce nu pot sa intru?
Ma flatezi ca-mi ceri sfatul, asa ca o sa-ti spun ce vad eu:
E bine ca ai acces la surse de lumina portabile, pot iesi niste lucruri interesante. Daca aveai un pic de lumina jos, in spatele masinii si nu roteai cadrul era si mai frumos. Ai stat cam mult pe loc in anumite locuri (vezi partea stanga) si ai lasat "o umbra". Per total e un cadru frumos, incearca sa citeste despre regulile de compozitie ca e prea centrata masian, in rest keep it up :D
Hai pe foto daca vrei sa ne jucam un pic cu prelucrarea ;)
Defapt cred ca e de la ei. Pe mine doar ma deconecteaza din cand in cand... E destul de frustrant atunci cand joci online:|
am nevoie de ajutor. mi-am luat un headset pentru ps3 prin intermediul lui RD, problema e ca are priza diferita. gasesc adaptor? unde? cu cat?
poti pune o poza si cu capatul celalalt al firului ?
Ceva asemanator aveam pentru a incarca un motorola v3x si mergea. CONVERTOR 220V-12V-TIP BRICHETA - Okazii (33574944)
(sau asa ceva http://www.okazii.ro/catalog/3433285...a.html#galerie dar nu am testat niciodata unul)
sorry mate, can't help you ! incearca sa cauti intr-un magazin de specialitate ori adaptor ori un cablu pt incarcare Sony Ericson original
eu tin minte ca atunci cand aparusera telefoanele fix fara fir (1998-2000) erau cu prize de UK si aveau niste adaptoare(din priza de uk in priza noastra) sigur vei gasi la magazinele de specialitate
Gasesti la orice magazin de electrice & electronice, mai mult de 5 ron nu costa.
Chiar la Obor gasesti :yes:
Noi de acolo ne facem supply pentru cand ne vin la munca telefoane din UK (care evident ca au incarcatoarele asa) :)
Imi recomandati si mie niste carti?Vreau genul care sa te tina in suspans si sa fie un subiect interesant,mersi anticipat.
Orion va rasari (Poul Anderson) - SF
Arata-mi un erou (Ted Allbeury) - drama interbelica
Taiko (Eiji Yoshikawa) - razboi,Japonia feudala
Musashi (Eiji Yoshikawa) - Viata legendarului samurai Myiamoto Musashi
Carti exceptionale pe care le-am citit de cel putin 3 ori,fiecare.
It's the Japanese!!!!!
Ce enervant e ca incepe perioada tezelor :wall::wall::wall: ca nu mai am timp sa ma joc .. si aproape termin The Darkness si trebuie sa invat :-<