Craciun fericit Console Games !
Printable View
Craciun fericit Console Games !
a luat ban rapto2_gas =D><:-P:rulez::circles:
Dar nu inteleg cu ce v-a deranjat baiatul ala...nu se certa ,era destul de ontopic.Ori sunteti invidiosi sau ce?
Mario, nu dam ban pt. motive gen "invidie". Era chiar clona lui ady8. Ne-a luat ceva timp, dar s-a prins Bodo :D
P.S. Oare cat de tare sa fii incat sa pui la licitatie aceleasi lucruri pe care ai incercat sa le dai prin clona ta ? Sau sa te inregistrezi cu o adresa de mail la care ai schimbat doar 2-3 litere... Grr...
Console Games Wins! :ninja::kick::violent:
a mai primit cineva acest mail ? ...se pare ca EA sa pus pe daruit ,problema este cand dau play now pagina nu se incarca
Romanians - Encyclopedia Dramatica
Doamne, nu sunt normali aia care au scris :))
am o intrebare si nu prea stiu unde sa o pun :D si cred ca aici nu se va supara nimeni, nu sti...exista cum ceva programel sau ceva daca sa imi spuna daca am (sau chiar sa o si stearga) daca am o piesa de 2 ori in winamp?? stiu ca era ceva asemanator, dau nu stiu daca ala stergea piesele din calculator sau din winamp...oricum nici la ala nu ii mai stiu numele, daca stiti cumva...va rog sa ma ajutati!! Sarbatori Fericite!
stie cineva unde pot vedea catalogul cu produsele site-ului www.tntgames.ro ?
mersi, dar am gasit o data un catalog cu produsele in stoc si pretul acestora
Mama lor de idioti. Chestia aia au scris-o niste retardati care nu au ce faci cu viata lor. S-au saturat sa se masturbeze toata ziua si au decis sa scrie si eu o tampenie de articol.
PS-> Imi cer scuze pentru limbaj (care putea fii mult mai rau), dar nu m-am putut abtine.
Da... noi suntem niste inculti penibili... si in tara noastra invatam in scoala sa furam. NOT!
Exista si oameni dinaia... dar de bine, de rau macar la noi in tara se invata engleza in scoala si cam orice om stie sa lege doua propozitii corecte. Voi va dati seama cum ne vad dupa asta cei din strainatate, nu?
De ce va atacati atat nu stiu...lasa sa fim noi cei care fura decat alte popoare cu o istorie macabra...germanii aproape au exterminat o rasa , italienii ...mafia predomina,americanii...nici nu mai are rost sa zic de ei.