Se mai merita sa iau Expansion Pack-urile la MGS 4? (cele pentru online)
Printable View
Se mai merita sa iau Expansion Pack-urile la MGS 4? (cele pentru online)
prea tare:))
Mama a aparut alt spammer ... al pechinio ala :))
Dragoste la primu spamm...daca din 368 de posts ai unu calumea eu ma spanzur cu cablu de la controller.
al pishino , pliz cat of ior leg or samsing
Waw...ce comeback inteligent,mai stoarce putin din iq sa scoti ceva cat de cat ofensator si sa ma simt jignit.Cred ca va simtiti foarte singuri daca aveti cont pe un forum doar sa postati off topic.Mai cautati 2 3 spammeri poate se aduna iq-ul si reusisti sa puneti mana de la mana sa faceti on topic pe un cont facut la comun.
Hahaha... lasa-l man,vrei sa-l enervezi ?
Nu stii ca el e b0s$ de b0$s ?
SYZYGY, vezi ca si tu ai fost spam-er. Nu sponsorizez spamul, dar zic ca unii ar trebui mai intai sa se uite in oglinda si dupa sa mai si comenteze. Studentule, este cam in aceeasi oala. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. :)
:) Nu stiam unde era the Spam-O-Meter ... Uite-l ca a aparut ...
DJ_Andrei nu prea sunt de acord cu tine. SYZYGY a postat pe multe alte thread-uri in afara Offtopic, iar Studentul a fost om de baza in organizarea campionatului de Fifa pe PS3, deci spammer nu il pot considera. In schimb despre Al Pacino si Cristiano Ronaldo Wannabe nu prea pot spune acelasi lucru.
PS: Si nu ii cunosc personal pe niciunul si nici nu am jucat vreodata cu ei vreun joc, deci punctul meu de vedere e pur obiectiv. :)
Ma indoiesc ca mi-a vazut cineva vreodata nicku intins pe o pagina intreaga cu reply in fiecare topic cu un post off topic, sau ca am postat intr-un topic de jocuri ca imi place ciocolata...si tot asa.
Probabil ca si eu voi fi catalogat Spammer... ca e la moda... dar eu pe Ovdiu si pe SYZYGY nu iam prea vazut in sectiunea asta... si nici nu am citit multe posturi in spiritul acestui thread
Daca si SYZYGY a postat offtopic inseamna sunt majoritatea de aici suntem spammeri.
Nu le-am luat apararea lui Al Pacino sau lui Cristiano Ronaldo Wannabe lol, SYZYGY o fii postat pe multe alte thread-uri, dar si pe Spambox zic ca a postat destul de mult. Studentul sa zic ca nu a postat foarte mult pe acest thread.
The end Spam for me.
PS-> Dupa mine acest thread ar trebui sters. O-m mai face si noi spam folostor, dar nici chiar asa.