Mai vrea cineva cartofi dulci;;)lol?
Printable View
Mai vrea cineva cartofi dulci;;)lol?
Printre cele mai tari faze a fost atunci cand se enerveaza Andy.
"E la fel ca-n NORMANDIAAAAAAAA"
lol
Quote:
am luat 9 in teza
Felicitări.
N-am vazut eu filmul respectiv(nici nu intentionez sa-l vad) dar banuiesc ca-i cam asa cum zice acolo :)) thx pooaul, I lol'd
E distractiv ce scrie acolo si era evident ca la un film atat de mult promovat sa apara si o multime care sa-l critice negativ. Sfatul meu: vedeti voi filmul si dupa dati-va cu parerea. :)
How Tough Are NES Games?
damn da rezistente mai is jocurile de NES :D . daca ar fi asa si jocurile din ziua de azi 8-> .
Adevarul ca nu se vede nimic. E la fel ca toate filmele care ies pe banda.
In opinia mea este un film foarte bun.
avatar in stanga avatar in dreapta...yawn
Imi place cand toti dau vina pe jocuri...sa nu dam vina pe parinti.
Ai dreptate SYZYGY. M�sa o merita, right ? E vina ei ca nu a platit internetul.
/[strike]joke[/strike] really bad joke
Stiu ca jocurile ( probabil ) nu au avut nici o vina, si ca masa trebuia sa-l controleze, dar totusi. Sa-ti injunghii mama adoptiva ? That's... inhuman.
Nu numai maicasa..ci si taicasu ,cand vezi ca fiul tau sta la pc si nu mai pleaca de langa el ...si din ce am auzit la stiri ,rudele au zis ca se comporta ciudat.Pai dai frate o palma si arunca pcu pe geam.Odata ce educatia si toata copilaria lui a fost petrecuta pe internet / jocuri ..nici nu ma mir ca i-a dat humiliation lui maicasa.
:))Haide ganditi si voi logic ,voi chiar credeti ca de la net a fost asta?Pai maicasa era cea adoptiva ,stiti cum sunt cele adoptive nu le pasa de copii celui cu care s-au insurat/maritat sigur 100% femeia aia era o scorpie si cine stie cate belele ii facuse.
Tu esti prost sau te prefaci ? Sincer acum. Stii macar ce inseamna adoptiv ?
nu neaparat era o scorpie , ca sunt si cazuri in care parintii adoptivi tin foarte mult la copii lor . Da copii uneori au gandirea asta fata de parintii adoptivi : "your not my real mom ! Don't tell me what to do ! " . Si poate si asta a contat :D . in plus , parintii sunt primii vinovati . Daca pana si rudele ziceau ca se comnporta ciudat eu luam cablu de alimentare si il ascundeam , pana cand isi mai revenea si copilu , iar dupa aceea cand avea iar pc ii reduceam nr de ore in fata lui la 1 sau max 2 :p