WOW, cat de tare e dr.House.Chiar merita serialu asta.
Printable View
WOW, cat de tare e dr.House.Chiar merita serialu asta.
Wohooo...alta insomnie....a 3 a noapte fara pic de somn.
P.S.: S-au adunat generalii:)) ce bine sta avatarul lu Huber peste al meu:)))
Somn? Ce?
PS: House does rule.
Cum sa dormim de la inceputul saptamanii ? Mai incolo... cand obosim :)
Daca va place House incercati si Grey's Anatomy... dar sa-l vedeti cu prietena/sotia/amanta, pentru ca e cam siropos prin multe locuri :D
Am vazut 2 episoade din Grey's. Telenovela in spital. Nothing else.
Nu am vazut primele. 2 aleatoriu la TVR1 si mi s-a parut f mult o telenovela, 90% din discutii erau despre cine sa aleaga nu mai stiu care din 2 barbati si unu era casatorit cu alta, care la randul ei avea de ales intre 2 barbati (sotul ei si altul). And guess what? Si al doilea barbat avea de ales intre mai multe femei si pana la urma a ajuns sa fie cu alta.
Totally medical. :D
Argh, ai pus nota unui serial de 5 sezoane doar vazand 2 episoade "aleatoriu" ? That's baaad, really bad. Si din Dr. House daca nimeresti 2 episoade "melodrame" s-ar putea sa-i zici pass ;)
De House m-am apucat sa ma uit serios la el tot dupa ce am vazut 2 episoade tot la TVR1 :D. Sincer inainte ma gandeam "serial cu doctori, bla bla". Si acum de o saptamana incontinuu numai la House ma uit :D. 2 more seasons.
Grey's Anatomy rullez :D ... Mika , te pripesti :)
Abia astept sa iasa urmatorul episod din House. Inca vreo 8 zile pana la House 6x 01 :D
Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=2SLUL...eature=related
primul episod din House sezonul 6 va avea doua ore :circles: si va aparea pe 21 septembrie. @MonkY si @Studentul fiecare are gusturile lui, dar House este un serial original si foarte surprinzator care te tine in suspans de la inceputul pana la sfarsitul fiecarui episod. Iar house (^:)^ Hugh Laurie =D>) este unul dintre cele mai bine realizate personaje din istoria tv :D. nu o sa comentez nimic despre Grey's Anatomy deoarece am vazut doar vreo 2-3 episoade care nu m-au atras.
Cred ca despre seriale ar trebui continuata discutia aici: Filme & Seriale - Console Games Forum
House M.D. are nota 9/10 din partea mea :)
OMG ce bine arata MP de la Bioshock 2 imi cam aduce aminte de TF2 dar cu puteri magice:-?
http://www.youtube.com/watch?v=BRcVMCBWj_o&feature=player_embedded
TF2 + puteri magice =Bioshock MP! FTW!
Bioshock 2 o sa fie crossplatform multiplayer?
Quote for Spy :" May i borrow your earpiece please , This is Scout! Rainbows make me cry!"
I am lazy
oare numai mie mi se pare ca in multiplayerul de la bioshock e haos total? in fine poate e vina clipului.....
reborn2603 has been a participant since 2009-04-13 (5 months ago), and in that time has typed 1,401,254 keys, clicked 832,035 times and moved his or her mouse for 77.1 miles. Averaging 0.11 keys and 0.07 clicks per second. This user last sent a pulse to this server on 2009-09-07 15:16:31 and has sent a total of 536 pulses overall. reborn2603 lives in Romania.