Scroll Clock
Printable View
Da, si in fundal unicorni roz aleargau pe curcubeu intr'o lume de basm in timp ce tu scriai randurile astea. Arata'mi mie un singur roman care sa aibe sincer conceptiile astea, si eu ii fac statuie. Tu crezi ca daca pleci la facultate afara si gasesti un job acolo te intorci in tara? Toti care pleaca, pleaca sa traiasca in aceeasi rutina in care traiesc si in Romania, doar ca mananca mai bine si poate isi permit 2 concedii pe an si nici nu se mai gandesc sa se intoarca. Asta e nivelul de educatie, cultura, asta e mentalitatea, atat putem. Prin postul asta esti la fel de ipocrit precum maretul Chirila.
Stie cineva vreo firma care sa faca trofee din cristal, la comanda? Nu ma intereseaza gravura sau imprimare. Ci o firma care sa faca ce forma vreau.
Trofee sticla, cristal, lemn, acrilic te ajuta asta cumva ?
Cupe si Premii sau asta ?
Cred ca au gata facute si le personalizeaza prin imprimare sau gravare. Nu asta vreau, ci sa imi faca forma pe care o doresc eu.
Ok, eu propun sa facem o revolutie. De ce Dj Mo are imagini in semnatura si noi nu ?
VIVE LA REVOLUTION !
O sa ii sun, sa vad ce si cum.
In mod normal n-ar trebui sa fie asa.
Aoleu. V-ati gasit acum sa va luati de semnatura mea. Ca e mica, ca e scurta. Ca e verde nu?
Pe mine ma seaca faptul ca e imagine ! VREAU SI EU :(
Pai nu ai? Ia uite ce sta Kratos in dreapta acolo :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=8x5iQExQa1Y&feature=sub
Mi se pare mie sau ala zice "Sari ba!"