vezi ca e pe tvr :D in fiecare joi la 23:00
Printable View
Stiam de TVR, da pe AXN erau 2 episoade in weekend XD. In fine sper sa nu fie prea deplasat o sa ma uit pe TVR ce sa fac lol.
mai bine iei de pe internet Dr. house, asa poti scapa de reclamele stresante de la TV :)
Va merge Yahoo ? Orice, adica site, Y!M...
Da,mie imi merge
Ok, se pare ca nu-i numai Yahoo, ci toate siturile. Din cine stie ce motiv, doar ConsoleGames si pagina blogului meu merg. :| In rest nu merge nici macar Google. Ce Dumnezeu se intampla ?
Incearca sa intri din alt browser
La fel face si Chrome.
---------- Post added 13-03-2010 at 02:39 PM ----------
Am dat un diagnose problem si a zis ca-i problema cu DNS-urile. Poate sa-mi dea si mie cineva DNS-urile alea publice de pe openDNS ?
---------- Post added 13-03-2010 at 05:48 PM ----------
lolQuote:
<Ghrens> Halo had a story? I thought it was about 13 year old boys with prepubescent voices calling me a homosexual.
8-|8-| Doamne....
Ms dar prefer sa o fac numa cu serialele la care nu am acces prin TV. De obicei daca iau ceva de pe net ma uit in one go si parca numai ajung sa apreciez meritul deplin al episoadelor :).
PS: scuze daca a ramas vreo greseala pe undeva dar ii seara si mi umpic somn :P.
...ia la el că stă pe forum la 3.00 am lol - măăăă! Cultă-te! B-)
Dupa tine, lasa Xbox-ul si treci in pat si dormi :)).
Stie cineva unde pot gasi modu jackets,jacket pentru telefonul acela modular.
"Andrei" nu Aandrei nu ma reboteza :)). Dar am dormit umpic totusi ^^.
tocmai am vazut la stiri ca un baiat care facea fotografii a fost accidentat la un eveniment de Tunning din Bucuresti. Trickz, tu esti ma ?
Nu sunt asa de inconstient :))
Am fost ieri la tuningshow, putin timp... ma jur ca oameni mai tampi nu am vazut. Era pista.. buun. Acolo erau cateva insulite unde puteau sta fotografii cu acreditare. Buuun. Ma duc, ma asez, in cateva minute apar tot felul de zeuleti cu aparate ieftine care nu au cum sa prinda cu "zoom"... si stateau, frate, pe cauciucurile puse sa delimiteze zona... treceau masinile la cativa cm de ei...
CE NAIBA? Deja nu mai e vorba de accident... e inconstienta. Pilotii aia nu sunt roboti, gresesc si ei. Treaba ta ca om si apoi ca fotograf e sa te pazesti. Sa nu te pui in situatii tampite...
Da, recunosc, am fost si eu "pe cauciucuri" dar nu la competitiile de amatori... ci la profi... si dupa ce am anuntat... uite frate, eu asa o sa fac, aveti grija la mine, nu stau decat "n" ture. Nu faci asa ceva de nebun, stai la cativa metrii, unde sa nu ai probleme nici daca vine cu viteza mare... ca nu se stie niciodata.
Misto chestia aia cu satan si leo :evil: