American Pie-primele trei...celelalte trei lasa de dorit:-j
Printable View
American Pie-primele trei...celelalte trei lasa de dorit:-j
iti recomand Wild Hogs(Gasca Nebuna). este un film cu actori super buni, printre care John Travolta, Tim Allen si Martin Lawrence. Este vorba despre un grup de barbati in jur de 40 de ani care se hotarasc sa faca o escursie catre pacific. nu cred ca am ras asa de tare in 2008.
Vorbeste consolistul din tine....ala care nu se joaca pe PC..el se joaca pe consola si isicumparatrage jocurile dupa magazine virtuale care se termina in "Tracker".
P.S. : A venit nebunul de Trickz cu Xbox-ul dupa el in Braila:)).
Boss,nu uita ca si tu acum cativa ani erai ca acei romania....te duceai cu 10.000 la "internet" si jucai fifa sau CS in retea cu baietii.Nu imi spune tu ca dupa ce apare MW2 tu o sa joci pe net....o sa termini campania la SP si o sa te lasi in 4-5 zile de el.
Asa e Romanu...cum da cu nasu de occident uita de unde a plecat.
---------- Post added 11-09-2009 at 12:35 AM ----------
P.S. : A venit nebunul de Trickz cu Xbox-ul dupa el in Braila:)).
Cum va place Console Games VideoDir pana acum ? E inca beta, dar...
Chiar imi place Monky e dragut , si imi place si mai mult ca are video-uri HD ca cateodata imi vine niste nervi pe You-Tube cu calitatea lor de cacao , bine ca au scos You-Tube HD ca....
Deci da imi place Console Games ViderDir !!!
AndRewqp: inca mai testam la el si nu ne-am decis exact ce si cum va fi (si mai ales ce poate si ce nu)... Am vrea sa fie "liber" desi s-ar putea sa se abuzeze de functia respectiva.
Nu uitati sa dati si voi ratings la videos :)
Si eu zic ca e foarte tare sa facem videos mai accesibile. Se pot adauga filme si de pe altceva inafara de Youtube?
Ca nu stiu de ce dar de vreo 2 saptamani incoace e horror viteza de incarcare. Astept de 3 minute sa se incarce ala cu Dante's Inferno si nu e nici la jumate.
Are cineva idee cum pot sa remediez eroarea WS10 la GTA4? ma scoate din minti, am cautat si pe alte forumuri, am bagat framework 3.5 si degeaba.Am ultima versiunea la gta si am jocul ORIGINAL.Va rog niste ajutor.
...am m�ncat, fără oprire, 47 de kinder bueno [adică 93,999(9) batoane - ultima firmitură am aruncat-o pe balcon] lollol:-&lol8-}
�ncă puțin și fac poc. :-SSlollol
Deci ai dat pe un singur desert 117 ron.Si eu care credeam ca a manca 8 Skittles unu dupa altu e mult..
mi se face pofta de skittles....cabd am intrebat-o pe asta de la magzin daca are skittles s-a uitat la mine ca si cum as vedea extraterestrii....deh...ce sa-i faci...tot carrefour e baza
apropo...tu n-ai probleme cu stomacu'? eu am fost duminica asta la spital si am vomat vreo 5 ore in continuu si acolo, chiar daca imi faceau aia tratamente peste tratamente...m-am mirat cat lichid aveam in mine
L.E.: Am mancat si eu 2 magura si mi-a venit mancarea inapoi:))
Skittles-urile sunt altă m�ncare de pește :P (ce mă disperă expersia asta).
Alea din cutia roșie sunt BEST! <33333 - yam!
Trala-la :)
...n-am avut niciodată probleme cu stomacul, defapt n-am avut niciodată probleme de sănătate. Am avut mici răceli și cam at�t.
De vomat n-am vomat (c�nd eram bebe...naiba știe – alea nu se pun), de fumat n-am fumat niciodată, cafea niciodată – nici măcar Ness (n-am nevoie de așa ceva...eu am energia mea - pardon), de băut foarte rar...(�n viața mea n-am fost beat)....etc.
Mai fac mici demonstrații cu food/junk food �n rest -> I'm Straight Edge!
Fiecare organism e diferit...nu văd care e problema :P
...hehe, să nu exagerăm :)
dude de ce nu te duci la concursuri de mancat..ai fi campion:rulez: