Nu era entuziasmata ? Nu stiu unde ai stat tu, dar in jurul meu toata lumea urla si sarea si facea asta :rulez:.
:D
Printable View
Dupa ce ma termin de uitat la Victory Gundam ma apuc de Sequel-ul la ACE adica de Another Century Episode 2 :x :
http://www.youtube.com/watch?v=6Mk1b9nPDOY
Music Experiment
Destul de interesting ?
Nu pot sa ma uit la avatarul tau , studentule , fara sa ma bufneasca rasul ! Care e faza cu grasii ? ..ca mai aveai si inainte pe unu' care tragea cu arma mi se pare.
I'm not fat, I'm just big-boned. Screw you guys. [-(
Intrebare ,daca nu am jucat nici un joc din seria FF si tot cea ce stiu despre jocurile FF e ca Tifa arata al naibii de bine ,are rost sa vad filmul aparut in 2005 (final fantasy 7 advent children) ?
nu e umflat...e fluffy
te poti uita ... da nu o sa intelegi nimic :)) . Trust me , asa am facut si eu . M-am uitat mai intai la film ... nu am inteles nimic da mi-au placut bataliile , apoi am jucat si terminat FF crisis core pe psp (care e un prequel la FF 7 ) si abea acuma joc FF 7 (am 25 de ore de joc si is inca la Disc 1 , asta da joc :x ) .
Advent children-ul e defapt un "sequel" la FF 7 .
Deci ordinea cronologica ar fi : FF crisis core->FF 7->FF Advent Children . Da cum am spus mai sus , poate ca nu o sa intelegi cine stie ce din poveste , da o sa fi uimit de efecte , batalii si alte aspecte . Si da Tifa is freakin` hot :x :x. Una dintre tipele mele preferate din seria Final Fantasy .
P.S. De asemenea mai e un alt film Final Fantasy care ii zicea Spirits Within . Si ala a fost destul de dragut da nu cred ca avea nimic de-a face cu nici un joc FF :D .
Pana la urma o sa ma uit la film ,poate reusesc cumva sa joc si jocurile (avand in vedere ca seria este PS exclusive ) . FF13 este singurul pe care il pot juca ,pe xbox360,dar am vazut ca nu a fost asa bine primit de fani .
Va prinde studentu' ca vorbiti asa de el , va zgarie cu cutitul si va mangaie cu bata .
Nee , n-am cum sa ma supar :) Toti imi sunteti dragi ... today :)
Haideeeeeeti la fotbaaal !! Din 14 sau cati eram am ramas 9 ?
M-am uitat la c�teva video-uri cu Final Fantasy , ce are așa de special de se joacă toată lumea ?
Mie mi-a făcut o primă impresie slăbută , aștept păreri ale celor care joacă / au jucat.
Tifa - C?utare Google :x Asta este cel mai bun motiv :x
Nici eu nu sunt foarte incantat de joc din ce am vazut pe net,dar totusi alta e senzatia cand il joci si alta e cand te uiti la niste filmulete ;)