Mersi,dar sa stii ca nu merge,tocmai ce am incercat.
Printable View
Mersi,dar sa stii ca nu merge,tocmai ce am incercat.
esti sigur ? Eu cand a inceput beta-ul lui SC 2 mi-am facut un nou cont de battle.net si am instalat WOW trial si am putut sa bag key-ul de SC2 . Daca vrei neaparat sa joci SC2 iti dau contul meu,ca oricum nu ma mai joc .
Da sunt sigur,tocmai ce am incercat,cum am spus si mai sus si imi spune acelasi lucru.Ca am nevoie de un joc full inregistrat la ei.
Whops ! Am intrat direct in SpamBox, nu mai m-am uitat ce e prin Offtopic. ;))
Pff, abia astept E3 Expo: June 15-17 2010 , inca 24 zile.:-SS
Ce frumos era daca si ajungeam acolo,nu doar vedeam evenimentul pe net....poate la anu' :D (As vrea eu ) .
30 de ani de Pac-Man:)
L-au pus ca banner pe Google
Everyone intrati pe Google si enjoy! hahaha best logo ever made! and you can play it! rofl
Si te poti juca :)
le: nevermind
Știe cineva cum aș putea salva jocul pe PC? M-ar ajuta ENORM la lucrarea mea de dizertație despre In-game advertising.
Mulțumesc!
Am luat codul sursă al paginii dar văd că nu ia și jocul , jocul nu este �n codul sursă de la Google , cred că este băgat prin o extensie.
LE : Uite jocul cum este făcut și codul prin care este introdus , mă tem că nu știu să �l fac să meargă , poate ai vreun prieten mai priceput , pot sa �ți dau tot ce am luat p�nă acum și poate le dă cineva de cap.
Codul de mai jos este strict pentru background.
[html]background-image: url(http://www.google.ro/logos/pacman10-hp-sprite.png);
background-position: -322px -2px;
background-repeat: no-repeat;
inline stylesheet
#pcm-p, #pcm-cc
height: 136px;
left: 45px;
overflow: hidden;
width: 464px;
z-index: 99;
inline stylesheet
#pcm-c *
overflow: hidden;
position: absolute;
user agent stylesheet
div
display: block;[/html]
Iphone 3G[S] la 99 de euro la Orange , cu abonament pe doi ani . Go 4 it !!!
Back. Thanks. Lasă că mă uit later today, dacă rezolv bine dacă nu...am folosit o alternativă :)
Am folosit Screen-Movie-Studio-2.5.2 (excelent progrămelul) și m-am �nregistrat cum am jucat 4 perfect rounds. Am pus �nregistrările la anexe video și gata :-B#:-S
...hahaha, la fix a picat google pacman =D>B-)