S-a resetat leaderboard-ul. Acum e Mika pe primul loc.
As vrea si io o invitatie pe filelist
Conturi gratuitee sa dat drumul al sign up pe
www.czteam.ro fostul czone
Pai si acolo se vede repede un jucator ce a cumparat un caracter muncit si nu are nici cea mai vaga idee ce poate sa faca charul respectiv...
Eh, uneori poti sa ai toti banii de pe lume, tot neam de traista (vorba bunicii mele) ramai![]()
Hmm, nu stiu ce succes va avea la noi asa ceva... Cred ca va fi plin de fitzosi cu decapotabile:
Stimat(a)Doamna/Domn,
Avem placerea de a va anunta ca Băneasa Shopping City deschide pe 1 iulieprimul cinematograf drive-in digital din Rom�nia. Bucureştenii pot viziona �n premieră Ice Age 3 la Băneasa Drive in Cinema, chiar �nainte de lansarea filmului la nivel internaţional.
Rom�nii se pot bucura vara aceasta de plăcerea de a viziona filme chiar din interiorul propriei maşini. Pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi, �ntre Băneasa Shopping City şi IKEA, se deschide Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din ţară şi unul din puţinele existente �n lumea �ntreagă. Cinematograful va avea o capacitate de peste 300 de maşini, un ecran imens, de 10 metri �nălţime şi un proiector digital care va permite vizionarea peliculelor �n cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta c�nd se află �n interorul cinematografului.
Băneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, p�nă �n octombrie, de la ora 21.00 p�nă la ora 2:00, aşa că toţi cinefilii vor avea ocazia să urmărească filmele preferate �n aer liber, sa manance popcorn sau nachos.
Vizionare placuta!
YouTube - Pentru ca... PITONG
iarba asta..doamne ce am mai ras
Taxa pe auz: ZIUA
Si pe console putem asculta muzica deci nu m-ar mira sa creasca preturile
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks