Parca am vazut "coperta" la TV :)
Oricum,foarte funny:)
Printable View
Parca am vazut "coperta" la TV :)
Oricum,foarte funny:)
Si eu l-am vazut la tv,dar nu mai pot de ras :))super filmuletul
Aveti careva idee de ce in RE5 gloantele ''machine ammo'' de se se potrivesc si la mp5 si la ak47? armele astea au gloante diferite de la cer la pamant
Nu stiu,nu am testat asta dar mai bine postezi pe threadul dedicat jocului.
...eu n-am �nțeeles ce-a �ntrebat. Scrie calumea să �nțeleagă lumea ca să-ți poată răspunde.
Hai c-am deșcifrat ceva...
De ce se potrivesc? Deoarece fiecare tip de armă are un cod aparte:Quote:
Aveti careva idee de ce in RE5 gloantele ''machine ammo'' se potrivesc si la mp5 si la ak47? armele astea au gloante diferite de la cer la pamant
HG - hand gun (3+1*)
SG - shotgun (3+1*)
MG - machine gun (4)
RIF - rigle (3)
MAG - magnum (2+1*)
Speciale (alea n-au treabă)
...e totuși un joc. Dacă stăm să analizăm fiecare aspect...și să-l comparăm cu realitatea...e aiurea. Deoarece realitatea...e aiurea.
Ma refeream la cartus.Cel de ak47 e mult mai mare decat cel de la mp5.Este ilogic sa se potriveasca aceleasi cartuse si la una si la alta.
LE::)) acum am vazut ce tampenie am scris mai sus..scuze.
Repet: It's a GAME! :) + codurile respective.
Eu nu va inteleg la un anumit astect.De ce majoritatea scrieti jumate de propozitie in romana, jumate in engleza?
Nu sunt mai frumos:
''Repet.Este un joc!:) + codurile respective.
ce mai faceti baieti?
ce mai jucati si voi?
eu stau....ma plictisesc :(
Daca va plictisiti uitati-va la un film.Eu am vazut de curand bedtimestories si a fost frumos.
Voi va plictisiti? Eu am ~30gb de poze din Ungaria de la KOE de prelucrat si nu ma vedeti zicand ca ma plictisesc :))
Edit: Grey? :>
http://u1.ipernity.com/6/31/88/4433188.da6ddcc5.560.jpg
La 12:30 incepe Zon@IT pe TVR1!
Se uita cineva? Saptamana trecuta au prezentat un review la Killzone 2. Sunt curios sa vedem ce mai prezinta saptamana asta din lumea consolelor:-?
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:45 PM ----------
A inceput :circles:
vorbesc despre re5.
Am vazut ca au vorbit despre RE5 in emisiune. Au mai omis ei unele aspecte ale jocului dar a iesit destul de ok prezentarea. Pacat ca nu i-au dat si o nota...