schimbati placa de baza...nu poate fi mai mult de 500 ron
Printable View
schimbati placa de baza...nu poate fi mai mult de 500 ron
frateeeeeee... cate jocuri marfa apar vara asta :D... + MW2 in noiembrie
exact...asa sunt rasistii aia de italieni...pe vreamea lui carol ei veneau la munca in romania...
gata...la google ma angajez
Eu am un coleg de la master ce lucrează cu/la ei. Crede-mă...nu-i totul roz cum pare.
He-he, chiar ieri a făcut o prezentare drăguță despre sistemul de operare beta (Android) pentru telefoane mobile.
E mult mai roz decat la gunoaiele de firme de programare din Romania. Salar atractiv, work environment foarte dragut... normal ca nu e roz daca nu iti place munca, ca sa lucrezi la ei trebuie sa fii printre cei mai buni si sa te tii de treaba.
Ikkitousen: Shining Dragon:Game News Examiner: Game banned for panty shots and excessive boob jiggle
Quote:
All the female characters are dressed in short skirts or skirts with a high slit. The game features frequent depictions of panties, cleavage, and exaggerated breast jiggle. A special attack move allows some characters to rip opponents� clothes to shreds - exposing even more of the female anatomy (legs, breasts, partial buttocks).
arena says:
That picture is awesome. I didn't even read the story, I just came here to see a larger version of that picture. Thanks for that!
May 22, 4:09 AM
Imi place raspunsul lui asta :))
iar am dat din greseala zoom-out si acum mi se vede mic scrisul.cum dau inapoi zoom in?:D
Ctrl+scroll
Ctrl + 0 o pui pe default.
merge cineva in tabara de engleza de la bran?
...chestii slabe. Ați auzit de jocul Rapelay? ;;)
Nu mai zic nimic >:)
Gametrailers TV with Geoff Keighley
mi se pare o mare tampenie ce am auzit in acest video despre Origami killer: in joc ai 4 personaje iar daca unul moare nu mai poti continua jocul cu el,decat dca il reincepi .bullsh*t
http://www.youtube.com/watch?v=RGpkNPbSa2Q
Doamne , cata mancare se strica in videoclip..
nice vid :rulez: