Pana in luna a 8a... August... Mai sunt 2 luni :)
Printable View
Pana in luna a 8a... August... Mai sunt 2 luni :)
Uite ca poate si DS-ul!
http://www.youtube.com/watch?v=yYjYy...layer_embedded
In legatura cu donatiile . Daca ar dona fiecare user de pe forum cate 1 euro , s-ar strange o parte din bani as putea zice.
Daca ar fi o posibilitate sa donez sume mai mici mi-ar fi mai usor,si as da lunar...asteptam si alte sugestii..spuneati ceva de o licitatie..am ceva bunuri de oferit:D
Active Members: 1,090
3 euro de user ar fi de ajuns. dar nu da nimeni. Simplu si la subiect. Degeaba discutii despre cum daca dam mai multi.. dam mai putin. Oricum majoritatea nu cred ca se va inchide forumul.. sau majoritatea oricum duc o viata dubla, una aici, una pe celalalt forum asa ca...
II respect pe cei care au donat pana acum si ii respect pe cei care or sa doneze si de acum inainte. La fel, ii respect pe cei care au pus bazele acestei comunitati.
Sunt doar trist ca intre noi.. nu scoatem bani nici de un strudel... Sunt trist ca daca ar fi sa facem donatii pentru niste copilasi orfani... nici macar cat s'a strans pentru forum nu se strange... Sunt trist ca trebuie sa ne punem bazele pe o sponsorizare EXTERNA, fiind imposibil sa ne ajutam intre noi.
Atat am avut de zis...
Este minim 10 euro, deci treaba cu donati cate 1 euro nu merge, am incercat azi sa donez 5, cam atat mai am pe card si nu mai aveam chef sa ma duc sa alimentez, dar nu m-a lasat.
Uziwood: fiind vorba de PayPal... daca donezi 1 Euro, ar insemna ca eu sa le mai dau celor de la PayPal niste bani in plus... Aceea nu e donatie, e o modalitate de a face CG sa dea bani la PayPal ;)
Eu zic sa nu mai discutam de donatii... ce-o fi o fi. Oricum m-au dezamagit oameni care isi cumpara 10-20 de jocuri de 40-50 EUR pe luna, dar nu au 10 EUR pt. comunitate. Atentie, am zis pt. comunitate, nu pentru mine. Eu mi-am facut partea mea (si mai am de platit vre-o 4 ani la creditul acela)... Stiti cum e, astept sa vad dupa razboi cum se vor arata vitejii :)
So, let's get back to on-topic. And that's good ol' spam :D
Primit azi la 00:00
A fost facut in casa, fara comenzi la cofetarie. Nu-mi vine sa cred cat efort a depus DeeDee pt el. Nici nu-mi vine sa-l mananc, ii tot fac poze de 5 minute :))
Ultima intrebare legata de donatii...tu monky cam cat ai pus de la tine?pe luna sau in total.
KHAN: super tortu, ce are inauntru?
Amazon trimite jocuri �n Rom�nia? Dar eBay?
trickz the best! :D Pacat ca nu ne putem ajuta pe noi insine... :( E un paradox pe care nu prea il inteleg, pentru ca ar fi atat de usor pentru fiecare... din punctul meu de vedere, daca nu se va reusi sa se stranga suma, inseamna ca nu meritam site-ul acesta si mai important, ca nu suntem o comunitate...
ON/OF (???) Topic: Pff ce pofta mi-a facut Khan cu tortul....
Joaca cineva Modern Warfare MP?
Add friend reborn2603
Metacafe > Youtube.
La Multi Ani Khan ! Multa sanatate toate cele bune iti doresc ! Sper sa ai un an de 10 ori mai bun ! Phew, ce pofta mi-ai facut... imi vine sa-mi mananc controllerul :evil:
Nu cred ca vrei sa stii cat am pus impreuna cu Donely... trust me... Unii isi cumpara masini de baniii aia :D
Ascultă cineva de aici teatru radiofonic? >:D<:)
n-am somn :(