Da :(
Printable View
Da :(
Man Bear Pig in L4D2
Oh snap!
Wtf ?? Crazy :)
PS : De fiecare data cand zice cineva "oh snap" ma gandesc numai la emoticonul ala de la messenger , funyyemoticon sau cum se numeste :-?
LE : Observai ca am postat chiar la ora 11:11 am =))
Oare o fi la moda sa ignori orice fel de Regulament ? O fi o noua generatie si sunt prea batran pentru astia micii si rapizi care ignora orice nu e sub forma de cash ?
monky daca Doamne Fereste nu strangem banii nu am putea sa facem un forum gratuit? e nasol dar decat deloc...
nu inchidem site-ul :D mai sunt si deastia care isi bat joc dar ce sa ii faci ? you can't kill'em or something ,trebuie sa pervseveram ,trebuie sa gandim pozitiv si eu cred ca vom reusi sa adunam bani
macar temporar..ca pana la urma tot gasim noi o metoda permanenta..
yeeeeeeee am dat gol de la mijlocul terenului la fifa 09!!!!<:-P
Incearca si la PES si zi mi daca reusesti.
nu imi place pes...din acest motiv nici nu l-am cumparat...smecheria este sa te pozitionezi pe mijloc, sa tii analogul drept si sa dai L+:x:
Eu am reusit din fuga cu B :D..ma rog nu chiar de la mijloc , de la 45 m :-S
la 2008 am reusit asa
stii ca aceasta executie era un bug in fifa 2008 si multa lume il folosea, mie mi se pare un simplu cheat pentru cei care nu pot castiga si se oftica. am intalnit atatia oameni pe psn la fifa 2009 care foloseau acest cheat(asta e parerea mea despre acel bug) si le-am dat la toti "Block" sau cum se nuemste acea functie. urasc cand cineva face asa ceva.