dupa mine ar trebui sa fie cu limba a 2-a straina si medie la toate liceele pentru ca e mult mai simplu
Printable View
dupa mine ar trebui sa fie cu limba a 2-a straina si medie la toate liceele pentru ca e mult mai simplu
pai pe mine tot cu anestezie total ma operat si iti recomand este mult mai bine decat sa fi constient operatia dureaza in jur de 30-45 minute o sa ai ceva dureri si o sa simnt locul gol dupa operatie dar asta cateva ore, orsicum bafta.
au man daca tu mai ti minte ce ai facut la 3 ani esti tare :))
huber: fa-ti anestezie man... ca eu am refuzat-o si a fost GROAZNIC !
Imi poate zice cineva cum copiez acest emulator pe dvd/cd si sa mearga pe ps2? (NESEMU - Nintendo - NES Emulators - Zophar's Domain)
p.s. Si daca se poate sa imi ziceti cum fac sa bag rom-uri :D
Ce sa intamplat cu istrategie de a luat ?
a avut prea multa adrenalina
Adica ?
damn acuma am vazut ca a luat ban
Vreau sa ies sa mananc ceva in oras fast foot si nu stiu unde... heeeeelp...
Exclus iskander, genin, dristor...
Nu prea am pofta nici de la Haleala :(
am inteles ca a luat ban din cauza ca nu s-a ocupat el de organizarea aceea la diamond (killzone 2 championship ?)?
Nici eu nu sunt fan dar mi se pare una din cele mai bune metode de socializare. Cand trebuie sa ma mai intalnesc cu cineva sa mancam, de cele mai multe ori nu pot sa ii aduc acasa si sa le dau farfuria sa manance...
Pana la urma azi am ramas eu singur cu o farfurie mare plina ochi cu cartofi prajiti, carnati, muraturi si cascaval :)
Ah pei aia ii alta poveste ^^ intradevar ar fii cam ciudat sa ii aduci acasa sa mancati P:
WTF? de a luat istartegie telefon?
Ce telefon ma? Exprima-te ca nu intelegem nimic :|