we like to live a little bit :naughty:
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
e de ras dar e cam nasoala imaginea creata:))
alea co WOW sunt geniale iar...
Printable View
Sa stii ca nu e atat de gresita comparatia cu rusii. Ne place noua sa ne credem mai "speciali" dar accentul nostru englezesc poate fi destul de rusesc :)
Caciuli din alea de blana circula pe la toate tarabele - deci n-ai zice ca vai ce imbracaminte comunista. Lumea inca se mai imbraca asa.
Blocurile gri si comuniste, sunt facute dupa "arhitectura" (daca o putem numi asa) ruseasca comunista.
Oricum, pe mine cel mai mult m-a amuzat ca aia voiai fetitele inapoi pentru ca "dauna turismului" :)) Chestia asta e valabila si in ziua de azi.
Ai mai crescut si tu? Ntz ntz.. mai acu juma' de an plangeai dupa RonaN ca dupa Messia.
chowdeeeeeeer
cand mai e FIA GT la noi? anul trecut parca a fost in august..
Mda... cateodata vrei sa impusti cativa oameni...
Abia astept jocu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=s6KCSmyWdbY
OMG are si pe Lenneth din Valkyrie si pe aia din Disgaea :o
Unde apare? Pe ce platforme?
Pe PC contine halo/Castlevania/Soul Calibur/Capcom/Legend of Zelda/Xenosaga/Marios/Sonic/etc cam din toate jocuriile defapt.
aia din Disgaea = Etna :P
da da.. mi-am dat seama dupa aia, imi scapa numele pe moment :)
Prini team, come on! ;;)
Oricum am uitat sa precizez partea cea mai buna ii ca jocu va fii gratuit XD.
Cineva vrea sa-mi acceseze contul ;;)
Poate careva de pe rds sa vada daca gaseste calc asta pe retea? 188.26.138.216
mama dar cata lume nu are somn , haideti ca eu ma duc la culcare la 5 AM plec in Ungaria si macar 2 ore juamate sa dorm .
Ce tari is filmele.
Evil Avatar - View Single Post - Penn & Teller's Bull****! Video Games on YouTube
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=bR3ndy0e--k&feature=channel
MGS3 online servers shutting down, Metal Gear Solid 3: Subsistence PS2 News | GamesRadar
S-au stins pana la urma si alea europene?