Vai de fundul lui! A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul! Si cu halba - Stirileprotv.ro
Senzatie
Printable View
Neinspirat, dupa primul ciocan nu trebuia un al doilea, ci o nicovala.
vai de el ce om prost , cum Dumnezeu sa faci asa ceva?nu imi vine sa cred, refuz sa cred ,laso drq de treaba!
Haha cata prostie poate zace in unele persoane
Nu are cum sa aiba 1ml o picatura man. M-am jucat acum cu o cana gradata... au intrat cam 20 picaturi pana a ajuns la linia de 20ml. Deci cam 0.1ml per picatura.
Prin urmare, 1 pic/sec = 0.1ml/sec = 6ml/min = 0.36l/ora = 8.64l/zi = 60.48l/saptamana = 241.92l/luna :)
Deci daca vrea cineva sa va faca picatura chinezeasca timp de o luna, acum stiti la ce cantitate de apa trebuie sa rezistati :))
0,1 vroiam să scriu! @-):wall::(
Extraodinar ce mult mia placut jocul asta cand a aparut pe PC
http://www.youtube.com/watch?v=AawQvD8L_h4
Il iau de pe live zilele astea :D
Are cineva Windows Vista black Edition,cum e?Daca ila veti dati-mi si mie un pm sa va intreb cate ceva...ce window mi-ati recomanda,dintre cele vista?Eu am inteles ca Black Edition-ul asta ar fi cel mai bun...
:))) nice one nameless :D
Am inteles,dar nu am cum sa cumpar Black Edition cand el nu e licentiat,cred ca intelegi?Si nu iti face griji ca i-au windows original.Eu am intrebat daca il are cineva sau nu,nu daca il i-au original:wall:si daca vrei sa ma ajuti si sti... bine daca nu iarasi bine.
@consol3 : Really ? Nu stiam , eu folosesc inca Windows98. ( LOL )
@namelles_fear : Din pacate e obligatoriu pentru prea putini .
Oribil!
imi zice si mie cineva de la ce vine APB? stiu ca e un joc shooter pentru pc de la EA.
Geniala asta...sunt convins ca se poate regasi fiecare dintre noi in una din variante.