Cred ca este o greseala la Everest,mai ales daca il ai Trial.
Si mai e si Pentium 4.
Vezi daca ai pe unitate un sticker cu Intel Pentium Dual-Core Inside.
Printable View
Cred ca este o greseala la Everest,mai ales daca il ai Trial.
Si mai e si Pentium 4.
Vezi daca ai pe unitate un sticker cu Intel Pentium Dual-Core Inside.
Pentium 4 de peste 3000 este 90% ht. HT apare ca doua procesoare dintr'un motiv simplu:
Mai exact, softul/windows, datorita faptului ca procul poate rula 2 threaduri simultan, il vede ca fiind 2 procesoare simultan. Totusi, in executie, nu are 2 procesoare ci doar 1.Quote:
HT - is just 2 years old, they could handle two threads simultaneously but only one execution core involved
Duo - involves two execution cores or two processors in a chip
Edit: stiu asta ca si eu am ca pc secundar un HT si ma intrebam ce e cu el, acum ceva timp :D
Poker Face . if i hear that melody again i'll , " poke - her - face " .
http://www.youtube.com/watch?v=5MeiwLLZjDo
Tare francezu' .
tare semnatura Christien
Am si eu o intrebare:
La PS3 este vreo eroare care nu poate fi reparata,cum este la Xbox 360 "E-74"
La xbox 360 se poate repara E-74 . Iti comanzi de pe internet un kit de reparatii si maxim intr-o ora poti sa te joci din nou . Aici ai un ghid util : XBOX 360 RROD GUIDE
Iar de aici iti comanzi kitul de reparatii care este destul de ieftin : XBOX 360 RROD REPAIR KiT
si banuiesc ca poate fi reparata,nu?
p.s. Lol:
http://cristgaming.com/pirate.swf
E destul de veche faza cu "pirate.swf" , dar e marfa ..
E cineva de pe aici care e invitat maine la Hotel Sofitel pentru intrunirea celor de la Ursus?
Formula One: Michael Schumacher To Replace Injured F1's Felipe Massa | World News | Sky News
23 August - The return of the Champion.
...băi ăștia care nu mă suportați, vă rog insistent, nu mai tot postați aiurea prin topicuri tot felu' de chestii ironice slabe de clasa a 2-a (la nivelul vostru de altfel)...că doar stricați mersul topicului.
...se simt ei lol (expresie de rutină).
Dacă aveți ceva problemă cu mine există PM, există messenger, există alte căi (inclusiv cele violente).
Deci vă rog...mai ușurel cu ironia de clasa a 2-a că nu ține :)