...japonezi gay! :D
(UR MR GAY) - asta iese nu? haha
Printable View
...japonezi gay! :D
(UR MR GAY) - asta iese nu? haha
Am activity award! Abia acum am observat.
Noile logo-uri ale firmelor afectate de criza economica mondiala
...cum e NOKIA, haha! =D>
Apple and Ferrari sunt cele mai tari :))
Am primit la offline-uri pe Y!M:
zob: BA
zob: esti?
zob: la cafferour e 7 mil ps3
zob:
zob: si 90 ron gta 4
Poate au schimbat baietii preturile sau au facut o "eroare" si cand ajungi la casa cu ps3-u in brate sa ai surprize :))
Oricum e vraja :P
:sniper::bash::fanboy::gun::rip::scary: - new smileys :D.
Tare rau asta "Scary" :scary:
Incredibil :))
WTF is this? :-?
Gametrailers.com - Voldo is a smooth criminal by BigRon3400
Dubios film... imi aminteste de o secventa din filmul Click: Michael Jackson este primul om care s'a clonat si primul om care s'a dat in judecata pentru ca s'a molestat. Dubios :-?
Doamne cati prosti sunt pe lumea asta. Cica la unu BmX KeNshine intra pe mine pe mess si zice daca vreau GTA 4. L-am intrebat pe ce platforma si cu cat. Zice pe gratis, si imi da un fisier "gta4.bat". Cine stie ce virus mai e si ala. :))
Duuuuuuuuude cate luminite.....
Am fumat o narghilea si am baut o vodka si cred ca de la astea vad luminite.De exemplu cand ma uit la numele lu Monky care este rosu ....acel rosu palpaie....Ori sunt drogat eu ori are ceva forumu....
Din narghilea fumezi, nu o fumezi, iar daca ai pus arome speciale pentru narghilea n-ai cum sa te fi drogat ca ala e mai slab ca o tigare.
Here's to hoping a brick wall falls on me.
Cheers Cheers
Da obijnuit cu tigarile pe care le fumezi...nu fumezi...in fine...oricum nu folosesc asa cv...am astm.
Acum mi-am mai revenit...am fost cu niste prieteni si bagam 3 fumuri luuuuuuuuuungi de narghilea de portocale si o gura de vodka...
fumuri lungi=scoteam tot aerul din piept si trageam din narghilea pana nu mai puteam.
App de droguri...S-a deschis in oras la mine un Spice Shop si o gasca de manelisti s-a dus si au luat 3 "cuie"...dupa ce le-au fumat au inceput sa cante pe strada "Salam reggaeton..."
Urat...devine si Braila un oras ca Amsterdam?Cu droguri legalizate?
Bwaha, auzi droguri legalizate :)), seria Spice si alte acareturi de genul nu contin substante ilegale.
Sa devina Amsterdam orice oras al Romaniei 8->
wtf? spam.
Odd question.. de ce a fost DonAdryan banat?