Zise GeOKeRQuote:
GATA! Lasati scoala! :disturbing: Sa vb despre altceva!
:))
Printable View
Zise GeOKeRQuote:
GATA! Lasati scoala! :disturbing: Sa vb despre altceva!
:))
Si eu m-am ferit de ea ca dracul de tamaie... si uite ca tot sa am nevoie de ea am ajuns. Si o sa radeti, am nevoie de chimie pentru... acvaristica. Sa ma vedeti pe mine facand teste de Ph, Kh, Gh, NO2, NO3, NH3, NH4, O2, Fe... ce n-as da sa mai ma intorc in scoala sa le mai invat odata 8-}
Nu vreau să �ncep discuții despre [strike]trackere and stuff[/strike] dar am dat de ceva...util (după părerea mea). Pe cine interesează acest DVD, să-mi dea un PM [strike]și-l urc pe un tracker[/strike].
Aici e .nfo-ul original...
dar totusi ce face discul?
Nu cumva simuleaza consola fiind deschisa mult timp ? Adica ia controlul componentelor si de exemplu se incalzeste ? Asta ca sa fie siguri ca nu se strica din nou la scurt timp dupa ce ajunge clientului.
la multi ani istrategie ... si la cat mai multe stiri noi .
Mersi huber_93. Cu ocazia asta mi-am luat si eu in sfarsit router.
La Multi (b)Ani istrategie si sa ne traiesti 1000 de ani aducand news-uri pe CG <:-P
La Multi Ani istrategie si sa ne aduci in continuare news-uri pe ConsoleGames.<:-P
La multi ani istrategie!!
La multi ani istrategie! :D
la multi ani fanboy ps3 ce esti :P
Thx pentru urari guys!
Oups. Sorry, acum am vazut :(. La Multi Ani istrategie si la mai multe news-uri :>.
Btw, ati vazut la ce cote alarmante a ajuns lira :(? 4.77 lei cand acum ~o saptamana era 4.08. Daamnn.
100 Forinţi maghiari = 1,5260 :-SS
Chiar Ronan, ti-ai mai luat bike-ul ala? :)
si eu am o materie de vis la fac.
"Managementul intreprinderilor mici si mijlocii sau comunicare si negociere in afaceri"
e supperrrrrrrI-|8-}
deci cel putin pe mine ma spart cursul acesta valutar ,,,, eu imi comnda mai mult din afara jocuri pai a ajuns lira in 1 saptamana de la 41, la 48 si cica va ajunge la 50 ma terifeaza gandul acesta , dar si dolarul care parca asta-vara era 23-24 acu e 32 ,de euro nici nu mai are rost sa vorbesc curs valutar astazi 43 . n-a haide eu vorbesc acuma de mine care imi cumpar vreo 2-3 jocuri pe luna dar de oameni care aduc jocuri de afara sa le vand nici nu mai are rost sa zic ceva.
Da, imediat vine proprietarul după el =D>
***later edit***
I won! :1st:
360voice - Gamerscore Challenge #28011