Multa sanatate
Printable View
Sa traiasca si sa ajunga sa ne uimeasca :D (alta rima nu am gasitO:))
Sa ii faci user pe forum :>
M'am apucat de Transformers - The Game... thanks Dj Mo pentru ajutorul in a alege acest joc din gramada aceea... la ultima intalnire :evil:. Thanks Ronan pentru ca m'ai obsedat sa termin fiecare joc cu cat mai multe achv >:)
Nu ma las pana nu fac 1000/1000. [ no 1000 = no I-| ]
felicitari si multa sanatate!!!
:rulez:1500 de posturi:rulez:
felicitari :D
Am adaugat cateva "statii" de rock, care de fapt dau videoclip-uri. Sper sa va placa!
RonanN1 iarasi a luat ban ...cum de nu intelege cine e sefu pe aici?:(
Eu nu vad nici un ban! Vad insa o mare schimbare la profile-ul lui. Exista optiunea "...has left the building"?
E exact ca si un ban pt. ca nu maia re gamertaq i-a disparut poza de la profile ...has left the bulding inseamna ca a fost banat sau ceva de genu
Sau a facut-o el intentionat. La ban stiu ca trebuie sa fie nick-ul taiat.
Da se poate..oricuma facut asta ca s-a certat cu Donely intr-un thread.
A pus el "...has left the building".
Mie imi pare rau ca a plecat RonanN:((:((Imi placeau foarte mult parerile lui despre jocurile "devorate".
Si mie imi place de RonanN1 avea pareri bune si o cultura de gamer...problema a fost ca s-a certat cu moderatorii
Prea multa dulceata strica...cateodata mai trebuie sa pui si putina sare ca lumea sa fie un loc mai bun.
dar eu nu inteleg , de ce aplecat asa brusc fara sa zica nimic ?
A zis multe....e un thread in care a fost toata povestea asta.Threadu ala incepuse sa arate a OTV (ma refer la cearta)
ah , pacat ....
trist ca a plecat iar ronan.. sper sa se intoarca :D
hai ca nu era asa rau baiatul... aveam si eu cu cine sa fac schimb de thanks la fiecare post :D plus ca era tare cum se supara pentru prostia din anumite jocuri :)
daca citesti aceste randuri Ronan... indiferent de a cui este vina... treci inapoi si spameaza spameaza spameaza (pe threadul de spambox, plz ;;) )