Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Internetul in vremurile bune

 1. #1 SP
  Banned memwarrior's Avatar

  Internetul in vremurile bune

  Mi-e dor de vremurile cand erau simple.
  Mi-e dor de vremurile cand discutiile pe forumuri precum Computer Games, Console Games, Level, Softpedia erau lejere, relaxante, fara trolli, fara uraciosi, fara hartuitori si goblini pusi doar pe caterinca sau certuri si injurii.
  Mi-e dor de vremurile cand blogurile ofereau continut de calitate si nu publicitate.
  Cand era promovata libera exprimare si erai liber sa spui tot ce gandesti , dar la modul decent si nu erai imediat stigmatizat pentru pareri personale sau doar pentru ca esti "normal" sau "o persoana aparte".
  Cand nu erau site-urile de stiri pline de Clickbait, Fake News si data miners.
  Cand femeile erau femei si nu feministe isterice cu ifose care se cred superioare barbatilor si cand le puteai contacta usor prin HI5, Yahoo Messanger si mIRC
  Cand Facebook presupunea discutii libere, postat poze din vacanta la modul decent, fara sa postezi selfie-uri in toate ipostazele -si ce mananci, si cand te caci, si cand te duci in club, si cand esti la mare topless.
  Mi-e dor de vremea cand oamenii scriau comentarii autentice si nu postau GIF-uri si meme-uri.
  Mi-e dor de vremea cand You Tube era un site fun, cu clipuri amuzante, cu cursuri, tutoriale video, cu muzica cat de cat buna (pentru mine, industria muzicala a murit in anii 90', dar cel putin melodiile din 2010 erau bune fata de astea de acum), cand se faceau parodii de calitate, nu ca acum cand toti baga clickbait, fake news, fake thumbails, cand nu erau atatia vloggeri frustrati care cersesc bani prin patreon, ad-sense si
  Mi-e dor de vremurile cand Instagram presupunea doar poze cu monumente si statiuni turistice, nu un cuib de prostituate de lux.
  Si mai sunt multe, multe altele.
  Mi-e dor de vremurile cand nu existau reguli aspre si moderatori atat de despoti ca cei de pe forumuri si facebook fiindca atunci oamenii aveau discernamant.
  Mi-e dor de vremurile cand fiecare se simtea bine in pielea sa si nu simtea nevoia sa epateze ca e "negru", "alb", "mexican", "musulman", "evreu", "femeie", "gay", "lesbianca", "transexual", "ecologist", "hipster", "feminista", "sarac", "bogat", cand nu se faceau prejudecati de natura rasiala si sexuala, cand nu trebuia sa se simta nimeni inferiorizat sau superior. Cand toti eram "OAMENI".
  Mi-e dor de vremurile cand toti eram egali pe internet indiferent de statutul social din viata reala.
  E drept, scapam de piraterie si acum avem unspe mii de servicii cu filme live stream ca Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, sau platforme de gaming ca Steam, Origin, Uplay, Battle.net, Rockstar, Epic Store, GOG, Bethesda.net, Microsoft Store, fiecare care nu stie cum sa-ti ia mai repede banii si sa te tepuiasca cu un continut mediocru pe masura preturilor.
  Mi-e dor chiar si de conspirationistii cu apocalipsa maiasa , reptilieni, francmasoni, illuminati , microcipuri 666, 9/11 si 2012 ce erau chiar amuzanti si decenti spre deosebire de astia de acum cu anti-vaxxer , moon hoax, climate change denial, flat earth.
  Mi-e dor de vremurile cand internetul era al tocilarilor , al oamenilor care erau cat de cat inteligenti , si nu era infestat de cocalari si pitipoance.


  Mi-e dor de vremurile cand internetul era un refugiu din lumea reala. 2. #2 SP
  Banned Crbl2001's Avatar
  TOCILÁR, - Ă, tocilari, -e, s. m. si f. 1. Persoana care se ocupa cu ascutitul instrumentelor de taiat (la tocilă). 2. Fig. Elev sau student care isi invata lectiile pe dinafara, in mod mecanic ; bucher. - Tocilă + suf. - ar
  inteligent, - a a [At : ODOBESCU, S. III 19/5/Pl : nți - e
  / E : fr intelligent, lat. intelligens, - ntis 1-2 Care este inzestrat cu inteligenta (1-2) Si : ager, desptept, patrunzator 3-4 Care denota inteligenta (1-2).
  Mai mergi pe la scoala

 3. #3 SP
  Member ccheep84's Avatar
  Quote Originally Posted by memwarrior View Post
  Cand femeile erau femei si nu feministe isterice cu ifose care se cred superioare barbatilor si cand le puteai contacta usor prin HI5, Yahoo,Messanger si mIRC
  Deci sa inteleg ca adevaratele femei, trebuie sa fie masculine, inferioare barbatilor si sa poata fi aburite(intretina relatii sexuale), doar prin retelele de socializare.

 4. #4 SP
  Banned memwarrior's Avatar
  Quote Originally Posted by ccheep84 View Post
  Deci sa inteleg ca adevaratele femei, trebuie sa fie masculine, inferioare barbatilor si sa poata fi aburite(intretina relatii sexuale), doar prin retelele de socializare.
  Sa-si asume rolul biologic care il au.

  Nu spun ca sunt inferioare.
  Asa, si un barbat ar putea fi catalogat drept inferior pentru ca nu poate face copii , neavand uter.

  Dar sa se poarte feminin.
  Fara ifose, fara fite, fara discordie, fara ipocrizii.
  Sa fie iubitoare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Jocuri cu preturi bune By paunionut in forum Console Club
  Replies: 9918 Last Post: 29-02-2024, 14:34
 2. Televizoare cu preturi bune By MonkY in forum HiFi
  Replies: 72 Last Post: 09-10-2022, 13:08
 3. Componente PC cu preturi bune By MonkY in forum Hardware
  Replies: 42 Last Post: 07-03-2021, 12:01
 4. Internetul si tehnologia schimba limba engleza By MonkY in forum Stories & Other News
  Replies: 5 Last Post: 03-09-2013, 00:34
 5. Airsoft- COD pe bune By Impaler in forum Jocuri PC
  Replies: 2 Last Post: 25-11-2009, 17:05

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts