Si mie 4 jocuri(2 de wii si 2 de PS2):X:X:X.
Printable View
Si mie 4 jocuri(2 de wii si 2 de PS2):X:X:X.
Si eu am primit reject la produniverse, ne putem lua adio de la el.
"Pick the search term that gives better result", hit bun, am primit acept la cele de ieri ;)
cu produniverse am facut bani frumosi...
daca nu erau ei nu aveam nici ipod nici hdd nici ram nici procesor:)))
poate doar ipod...dar restu slabe sanse
am facut vreo 800$+++cu ei
:))))
Da, dar acum numai putem face nimic de la ei.
Au bagat din nou hituri de 4 centi de data aceasta. Am facut in jur de 350. Ce ziceti, sa mai fac?:(
fa fa...
punem pariu ca ti le respinge?
a facut un coleg de-al meu si i le-a respins absolut pe toate...
ce ziceti sa ii dam toti report si poate o sa il aduca pe pamant pe produniverse ca e prea aerian...
i-am dat de foarte multe ori raport, degeaba.
sincer nu e chiar aerian, multa lume si-a batut joc de el si de hiturile lui.
Mda ..80 rejected. 301 pending,. Bine totusi ca nu am stat sa fac mai multe. Am facut degeaba contul de azi:( Pacat ca nu am profitat de Prod cat timp era nabcake
prostia ti-o platesti din propriul buzunar nu pe seama altora.eu nu mai fac demult alea ca sunt aprobate si respinse la misto
Ideea e ca eu nu le-am facut "la misto" pe astea. Din cauza voastra care le faceati asa s-a dus de rapa hitul asta.
...ma refeream la requester.Eu le faceam cum trebuie.Nu mai face supozitii aiurea ca vorbesti degeaba
---------- Post added 27-04-2010 at 07:12 PM ----------
sfat si nimic mai mult - nu faceti mai mult de 100-200 la classify this,it si la produniverse
TREBUIA SA IA MASURI LA TIMP...
oricum eu mi-am facut damblaua cu ei...
ce aveam ca"tinta"am reusit sa achizitionez datorita lor...
l-am intrebat pe un forum de ce respinge hituri...cica pentru ca sunt la un nivel scazut de acuratete sau ceva de genu...
apoi i-am zis ca imi dau tot interesull...bla bla...si nu a mai raspuns/....:evil:
Da dar eu tocmai am comandat un ps3 si planuiesc sa strang de pe mturk de jocuri..... n-am chef sa imi petrec tot timpul facand hituri mtlabel-dolores si google O:)
---------- Post added 27-04-2010 at 09:28 PM ----------
Stie cineva raspunsuri la calificarea "Home_Garden Categorization Qualification Test v4" ?
tu`i produniverse`u masii.5 acceptate ma??din 300...da`o in masa de treaba.
415 approved la produniverse :-B
135 approved la "...search term". 100% ~ $16. In 2 zile :D.
Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.
605 acceptate
2 respinse
castiguri: $12.10
munca ~2ore lejer :-B Alaltaieri am avut 163 acceptate toate :) inca merge treaba cu ei vad. Apar zilnic la ora 18 ;) Diseara inca o serie, target: 1000 :D
LE: mai sunt aprox. 250 Hit-uri: Quality control of photos. (possible adult content) Jump on them.
Happy Turking!
Eu am facut 800 acum ceva timp si am primit si reject si block 8-|(ma refer la is this a web page)
Haha,1000 de hituri respinse(is this a webpage).Pauza de Mturk!!!!