Ms. Deci sare din schema hitul..
De curiozitate cam cat faceti de pe mturk pe zi in medie? Si cu ce conturi (SUA sau RO)? Cu un cont SUA se castiga mai mult?
Gata cu intrebarile.. :)
Spor la bani!
Printable View
Ms. Deci sare din schema hitul..
De curiozitate cam cat faceti de pe mturk pe zi in medie? Si cu ce conturi (SUA sau RO)? Cu un cont SUA se castiga mai mult?
Gata cu intrebarile.. :)
Spor la bani!
Se face in jur de 6-7$ pe ora, acum depinde si ce HITs prinzi.
Cine vrea 50$ gift card ? PM me
Unde pot sa vand un gift certificate de 50 dolari ?
Vezi pe forumurile straine mai mari cum ar fi digitalpoint. Cum l-ai primit? Si cu cat il vinzi?
el are banii intr-un cont...
nu ma intelege ca nu poti transfera banii pe alt cont...gift card
daca vrei sa faci asa ai nevoie de cont bancar in sua
au incercat mai multi asa...fara rezultate
Da, nu merge. E primul lucru care l-am incercat cand am facut primii bani pe mt :)
Deci banii din Gift Certificate/Card Balance din contul de amazon nu pot fi transferati sau folositi din nou pentru a trimite Gift Cards. Ar fi fost simplu daca puteam folosi Amazon Payments dar din pacate e doar ptr persoane din SUA deocamdata.
NesT, de ce nu-i folosesti?
Da, asa e... i`m tard. Scz Szergiu. O sa ii folosesc. Acum partea proasta e ca mi`a dat un requester reject la 150 Hit-uri si mi`a scazut rata la 89... Nu prea mai am ce hit-uri sa fac :|
Sunt aproape 400k hituri!Voi ce hituri mai faceti?
de cand s-a incalzit am iesit ca mustele...:))
voi ce mai lucrati?
vad ca unii s-au reprofilat pe odesk...
in ultima vreme nu am facut nimic...inafara de o carcasa si folie de protectie pt ipod:)) cam 3 dolari...si vreo 7 transportul
azi mi-a venit aviz...
de la ultimul target mi-a cam pierit cheful...deja m-am saturat de procesor:((pc gaming)
stie cineva daca greva de luni afecteaza si oficiile vamele ...
Degeaba te duci pe odesk, daca nu stii programare nu faci mare lucru acolo
eu cred ca o sa trec pe oDesk dupa 1 iunie . Acolo castigi multi bani deodata si sunt pe paypal :-? . Si in plus imi mai exersez engleza , photoshop-ul si ce se mai poate . Poate o sa mai fac cateva hit-uri pe mturk pt ca mai am vreo 25 de dolari pe cont .
ce hituri mai faceti baieti? ca eu am cam ramas fara:D astep ceva propuneri :D
Ai schimbat numele?De la cBs ai trecut la cRs?
Ontopic:Vreau sa ma apuc iar de Mturk.Am nevoie de o tableta performanta si nu prea am acum 400 de $ sa ii dau din buzunar.
Au mai revenit ala de la ProUniverse?
Nu sunt cBs sau cum lo chema pe ala, este prima data cand imi fac cont aici so....
On: de cateva zile n-am mai vazut nimic de la prod e drept nici n-am stat fr mult pe mturk
Ce magazine de electronice trimit si in romania ?
Mi-am ridicat ieri stickul usb care l-am comandat. Am platit 14 ron tva si 2 ron taxa vama. Cand i-am zis lu' tanti ca stiam ca pana in suma de 45 euro nu ar trebui sa platesc tva mi-a zis ca e valabil doar pentru pachetele trimise ca 'gift'. La comenzi limita e 10 euro. Voi ce ziceti? Asa e sau m-a prostit tanti? :-/
salutari
cand vreau sa transfer banii de pe amazon payments pe contul de amazon primesc acest mesaj
Important Message:
We're sorry, your request to withdraw money to purchase an Amazon.com gift card could not be processed. Please try again.
din ce cauza apare si ce pot face?