Dar cum platesc ca chiar nu-mi dau seama.
Printable View
Dar cum platesc ca chiar nu-mi dau seama.
Am incercat sa cumpar un joc de la VPGames si mi-au anulat comanda din urmatorul motiv:
Stiti cumva cum se poate rezolva?Quote:
The reason this order was canceled is due to either a shipping/billing address mismatch, and possible fraud. Therefore, we have no choice but to cancel your order and refund your money in full. Your refund will be issued via the same method used to make payment, and will be processed within 24 hours.
P.S.: In legatura cu jocurile de PSN: pentru a cumpara acele coduri aveti nevoie de card si trebuie sa accesati site-ul printr-un proxy anonim deoarece ele pot fi cumparate doar de pe teritoriul SUA.
Pentru haine de gamer incercati neaparat SplitReason @ Amazon.com, transport 10$.
Ma ajuta si pe mine sa cumpar ceva de pe amazon?Un joc de PSN?
Stie cineva cum imi pot vedea adresa pe care mi-am facut contul? ca nu gasesc pe nicaieri datele mele si vroiam sa ma asigur ca am pus adresa corect lol
OK, e Scribd din nou, dau sa-l fac si
"The Requester (Scribd) has chosen to prevent you from working on any of this Requester's HITs.
There are a variety of reasons for Requesters to prevent particular Workers from completing their HITs."
Desi nu am avut nici macar una rejected la ei de cand sunt inregistrat pe mturk.... lame.
Exact asa imi scrie si mie.Si pe toatea mi le-au acceptat....
eu am facut 48 de hituri de la ei.
cand comnd ceva de pe amazon cu contul de pe mturk imi va cere sa bag adresa?
Super. Un retardat mi-a dat Reject la un HIT pentru ca cica nu a gasit numele meu in baza de date intr-un joc online, cand eu am ajuns la level 2. Primul meu reject. I guess it's all going down the ****ter from now on.
cand comand ceva de pe amazon cu contul de pe mturk imi va cere sa bag adresa?
Logic...
Ma ajuta si pe mine cinva sa cumpar un joc ptr psn??????!!!!!!
Nu mai puteti comanda nimic acum.Dupa sarbatori se deschid magazinele pt Europa.Din cauza asa anuleaza comenzile.
suntem abia in 6 dec. deja sau inchis ?
Inca 10$ si imi iau Guitar Hero III: Legends of Rock cu chitara. \:D/
Voi ce hituri ati mai facut?Ca eu nu am mai facut nimic de vreo 4 zile...:|
cineva care a mai comandat de pe amazon sa imi dea PM nu stiu sa comand, e prima oara cand comand ceva de pe net
s-a scris mai sus ca nu se mai poate comanda de pe amazon deocamdata.
dupa sarbatori o sa se poata...
bafta
Ba merge chiar acum am incercat sa comand un mouse razer de la amazon prin userul buy.com dar nu stiu cums a completez adresa, am datele corecte dar nu stiu cum sa completez, vreau sa fiu sigur ca ele ajung la mine