spune paul care i spielu?
de ce esti mai cu motz?:))
ar fi ok daca ar merge...
de pe toate conturile as insuma cred ca vreo 50 de dolari:))
Printable View
spune paul care i spielu?
de ce esti mai cu motz?:))
ar fi ok daca ar merge...
de pe toate conturile as insuma cred ca vreo 50 de dolari:))
am cont de RO nu pot sa fac Product Category iar is this a web page fac cand prind cate 400-500 maxim mai mult nu pot... oricum eu intrebam daca nu stiti vreun hit care sa bage constant cum era cele cu pozele photos quality....
Dolores - judge 40 items.
Si is this image copied. La astea ii testu' ciudat. Daca faci 100 sa ne zici si noua ca eu am facut mai demult si acuma nu mai reusesc.
cRs: Fa-ti cont de US.
Tudor si Sergiu: Acum incerc pe alte conturi sa vad daca mai reusesc, va dau PM dupa.
paul: am deja 400$ si mai am nevoie de vreo 50-60 nu are rost sa imi fac cont nou si sa risc sa ii pierd pe astia... sunt totusi o suma ...
dudel:mersi pt hituri maine dimineata o sa incerc sa vad ce si cum am mai facut de la dolares si am fost mereu platit. Faza nasoala e ca nu ne lasa sa facem foarte multe .... au restrictie la 50/100 depinde de hit
ce vrei sa ti iei de banii aia?
Un Ipad pe care sa il fotografieze cu un N97 stricat:D.
Ontopic:Am reusit sa mai comand si eu cv:X:X:X:X...dupa 4 luni de stat degeaba.
un aparat foto. AM gasit acuma la ceva oferta la 460 cu tot cu transport... dar mai am inca 60 de strans si mie frica sa nu iasa din oferta pana atunci
Asta am luat eu:X:X:X...am bowner cand le vad
Amazon.com: Skullcandy Hesh Headphones: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41hXNdQ434L.@@AMEPARAM@@41hXNdQ434L
mai bine nu te intrebam...
chiar as avea nevoie de niste casti mai ....
cat te au ajuns cu tot cu taxe...
chiar ca arata bine
Cred ca o sa-mi iau si eu o pereche:x
56$:D...Ele au costat 39$ si transportul 17$.SkullCandy rullz.Le recomand pentru ca am ascultat dubstep cu unele si am ramas @-).
face careva hituri de la produniverse?
product category nu merg...am facut cateva si una accepta si 3-4 le respinge...si le am facut cu maxim de interes...
imi mai trebuie 15 dolari:D
pentru ce szergiu?
le: are cineva id de la classify this? pentru alertmturk
SkullCandy headphones:)
eu am prins 143, cam slabut dar tot e ceva.