inca un cont,aceasi poveste...1 dolar:|.
Printable View
inca un cont,aceasi poveste...1 dolar:|.
am o intrebare la voi.... care stie lista cu selleri din uk???? ma poate ajuta si pe mine????
Zilele astea nu prea au fost HIT-uri am prins acum 2-3 zile unu' bun , da' dupa nimica .
ce hituri mai faceti ca nu gasesc mai nimica
Eu fac de la AnyClip, cele cu movie quotes. Gasesc un film pe care il stiu bine, (right now fac la The Thing), si bag quotes acolo. Nu e chiar rapid decat daca stii bine filmul, dar oamenii mi-au platit mereu. 0.05 pe HIT.
nu se merita
:P:P
cu classify it faci 0.05 centi in 4 secunde :D
Pai si ai acum classify it ? :P
Eu am ramas fara bani. :|
Ieri am reinstalat windows-ul dupa un an de zile, si azi cand fac log in, am 0$... De ce?
Mi sa intamplat si mie o data. Aveam fix 100$, m-am certat cu ei ca nu-i gaseam nici pe mturk, nici pe amazon. In final am renuntat. Ai pus banii pe Amazon.Com? Cauta numarul tranzactiei sau tranzactiilor si ataseaza-le intr-un email.
Am si eu o intrebare . Ca sa scot banii imi trebuie o suma minima? Si , imi dau un cupon , un cod si il trec pe amazon.com? O sa ramana mereu banii , sau se sterg dupa o perioada de timp?
Si eu am patit ceva asemanator. Din cate tin minte am facut un cont de franta si la payments nu am fost atent si am dat tara US. Puteam vedea banii numai pe calcu' meu. Le-am scris mail si mi-au sters celalalt cont(mi l-au lasat pe america).
Sper sa te-ajute.
Eu aveam 60 de centi.....Nu am pus nici un ban.
Nu am experienta cu asa ceva dar ce am facut eu este sa ma duc la Your Account -> Account Settings si sa dau "Transfer your earnings to your Amazon.com gift certificate balance".
Merge si pt 50 de centi, am dat eu.
Transfera instant in contul de amazon la gift card balance. Nu trebuie introdus nici un cod nicaieri. Este instantaneu.
Se cumuleaza una peste alta, nu se fac separat, eu tot transfer cate 50-70 centi ca sa nu imi iau ban sa raman fara bani si mi se aduna acolo.
Banii raman in contul de amazon la gift card, si apoi acolo scrie asa : "Your balance will never expire. We'll automatically apply your balance towards your next eligible purchase".
Degeaba, daca nu mai am nici un ban.... Am primit mail de la mturk cu "The following is a summary of activity for your Mechanical Turk account for the week ending Jan 22, 2011.", imi arata cat am castigat, si atat....
Uita-te la adresele puse pe mturk si amazon payments :p. Eu am zis ca am patit ca tine. Nu-mi vedeam banii pt. ca acasa intra pe contul de franta cu banii facuti si la alte calculatoare intra pe cel de US. Erau pe acelasi mail. Aia era pb.
Am un singur cont, nu mai multe.
am o intrebare la voi.....am niste bani pe mai multe conturi....pot sa ii trasfer intrun singur cont????