daca iti vine la posta nu platesti nimic/...vine din UE ...
Printable View
daca iti vine la posta nu platesti nimic/...vine din UE ...
Nu e adevarat.Iti vine la posta si trebuie sa te duci sa il ridici.Am comandat peste 20 de jocuri de la ei.Si pt multe a trebuit sa ma duc la posta sa le ridic.Postasu nu aduce acasa colete mari(gen PS2),aduce doar curierul in cazul in care ai comandat prin curier.
bun nu-i nimik ca posta e la o aruncatura de bat fata de mine dar problema cat ma costa transportu euro-romania ?
o sa ai nevoie de 70$...
la noi nu platesti nimic...
multumesc inca odata pentru raspuns
:)
Nu stiti vreun magazin de electronice care sa aiba ipod shuffle si sa trimita in ro? la un pret accesibil?
Multumesc anticipat.
Ok, poate sunt eu nou si nu inteleg complet acest site, dar daca dau pe un HIT care are link BROKEN (se incarca pagina, dar scrie frumusel - the site is not available at the moment) si fara sa realizez, ii trimit minunatului 'vanzator' un mesaj prin care ii zic clar ca nu merge site`ul, e normal sa imi dea Rejected? I mean...
A incercat cineva transcription? Multe dintre ele se inteleg usurel, trebuie insa respectate anumite reguli de scriere.
Amazon.com: SanDisk 4GB Sansa Fuze Video MP3 Player Blue [ Hassle Free Packaging ]: BlueProton@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gIUQOotcL.@@AMEPARAM@@31gIUQOotcL
Ce inseamna [ Hassle Free Packaging ]
Please Note: This unit has been repackaged in Hassle Free Packaging. It includes Sansa Fuze, USB cable, earphones, and CD.
O sa platesc ceva la posta pentru el?
Avand in vedere ca recent au aparut niste hituri in care in imagini trebuia sa pui un BOX in jurul obiectelor, de la anumiti requesteri de treaba si care au bun simt, s-au gandit si cei de la infectia de Dolores Labs :-& sa puna hituri de genul. Fiind curios, am incercat si eu unul.
Pot sa zic ca mi s-a luat instantaneu. De ce? Dovada: (boxul rosu al meu, cel verde al lor)
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting
Nu stiu de altii dar nu as prefera sa stau cu rigla la pixel sa fac boxuri. La 5-6 poze cate erau per un hit. Pentru 2 centi. Sper sa le stea in gat acei 2 centi, enjoy.
DOLORES LABS SPAM FRAUDA TEAPA XXX FERENTARI SEMINTE FLORIN SALAM ABUSE
incredibil astia de la lukiegames au marit pretu la joc cu 2 $ si astazi eram gata gata sa-l comand acu cred ca ma costa in total 74$ . Si tva in tara cat o mai fi si ala depaseste 100 lei?
17$
care e mai bun slim sau fat (am bani de fat din pacate si mie frica ca maresc astia pretu iara):) Si Trebuie sa platesc cu bani lei sau USD
in lei platesti.....am cautat si eu pe net care e diferenta dintre fat si slim...si slim se aude ca e mai bun...cik consuma si mai putin...
SwingShot, total de acord :|
si in cate zile ajunge coletu?
pai nu stiu..n-am comandat de la ei nimic...dar dak acolo arata intre 10-20 zile..in acest timp o sa-ti ajunga...poate si mai devreme...