Daca vrei tv nu cred ca merge ca nu gasesti cu pal..
Printable View
Daca vrei tv nu cred ca merge ca nu gasesti cu pal..
si-a luat un prieten direct de la amazon si ii merge
vroiam sa stiu daca a mai cumparat cineva de la vreun seller care schimba valoarea
Nu te costa transportul foarte mult la un TV? Sa nu mai zic de vama si tva.
warehouse central are transportul destul de bun,dar totusi e de platit o gramada la vama
Daca in caz cumperi sa ne spui si noua daca merge la noi si ce model/de la ce seller il cumperi.
Si mai am o intrebare:Cam in cat timp o sa-mi ajunga telefonul de la FGS Trading?E trimis prin USPS Class: Express Mail International�
Dar cineva care a luat de la Galaxy Sports in cat timp i-a ajuns coletul?Am pus o comanda acum 2 saptamani si tot n-a venit.Ma gandeam ca ajunge mai repede fiind din Anglia.
Ahem, avem product listings https://www.mturk.com/mturk/preview?groupId=2KGW3K4F0OHODUEVMXBO8L93QHK01W
Pentru prima data, azi am depasit 100 de hituri pe o zi. Daca ma lovesc de vreo limita pana se termina product listings ma dau cu capul de un perete :\
am facut 40$ azi din Product listings. mi-e sooomn. e prima data cand inca sunt HIT-uri si ma culc :D
E dubios sistemul lor de aprobare. Am gresit la 2 intr-un mod grosolan si tot au fost acceptate...
nu mi se pare dubios. mi se pare neglijent. oricum putin imi pasa. imi pasa de banii de-i castig eu:)
Si eu cred ca am gresit destule la Product Listings, insa nu m-au banat. E posibil sa aiba un sistem automat, in functie de procentul de produse identificate corect. Daca scazi sub acel procent, at te blocheaza. Cam cum se intampla la Dolores Labs, dar mai putin transparent. E doar o presupunere insa....
Corect, asa am facut eu prima oara. Le-au rej pe toate.
avand in vedere ca product listings s-a dus...ce HIT-uri mai sunt bune?
product listing is la putere acum....de classify it n-am mai vazut de ceva timp...doar classify this am mai vazut..dar rar
Sugestii de oferte bune?Eu am strans abia 23$ saptamanile astea..
aseara am facut 60$ din Product listings. iPaul...ma minteai ca banii din contul tau sunt facuti cu freebiejeebies ala..si sa platesc sa fiu afiliatul tau. of of :)
Face cineva d-astea? Is this word Positive or Negative - Tag It
Vreau sa stiu daca accepta repede.