Sper sa fie bune mai fac vreo vreo 300 dinalea.
---------- Post added 11-03-2010 at 11:26 PM ----------
Sper sa fie bune alea cu yes/no am facut 100 si ceva de proba...
Printable View
Sper sa fie bune mai fac vreo vreo 300 dinalea.
---------- Post added 11-03-2010 at 11:26 PM ----------
Sper sa fie bune alea cu yes/no am facut 100 si ceva de proba...
MTurk HITs (MTurkHITs) on Twitter Aici sunt postate cele mai noi hituri.
Mario sa ne anunti daca ti le accepta.
Sunt hituri care merg facute numai in US :( , asa ca baza tot in Mario mi-o pun.
L.E. - uite aici daca vrei cele mai bune hituri : http://www.requesternation.com/index3.php .
Peste 6000 de HITuri acceptate si 0 respinse.
Viata, tati. B-)
6000 din Category Product, nu? Normal ca nu ti-a dat reject ;)
Pai asa-i frumos. lol Oricum, nu am facut numai din alea. Am facut vreo 50 si altfel. :P
Haha, mi-a platit un hit de 1$ !! Trebuia sa povestesc ce am facut in vacanta si mi-a fost lene sa scriu 150 de cuvinte, asa ca am googalit putin si am dat copy/paste la o poveste lol
Pacat ca nu sunt mai multe :( (doar 1 a fost)
Isi luase cineva de aici aparat de ras. Cum ? Cat ? De unde ? :D
Din cate am inteles din posturile anterioare , Szergiu isi cauta masina de tuns.
---------- Post added 12-03-2010 at 11:06 AM ----------
Scuzati de double post , am facut in 5 minute vreo 63 de hituri https://www.mturk.com/mturk/preview?...NDY4N79KT1A244 6,30$ 100% ratia si cam atat :( , mi-a luat calificarea :((.
ma ajuta cineva pls cu o comanda...cum fac?
voua vi le`a platit alea de ieri de la product category???
@Cristiano Ronaldo 2009...ce hit de 10 centi?:|
Product Categorization , au fost aseara , vezi ca are Mario un post cu el , cand ne-a anuntat ca product categorization a revenit , ceva de genul.
Atunci am facut 306 hituri.
Si te rog eu frumos nu mai face afirmatii gresite cum ca eu sunt Mario , daca tot faci afirmatiile astea , macar adu si dovezi.
SplitReason: SplitReason @ Amazon.com:
cand incerc sa-mi fac cont pe amazon payments primesc
Important Message:
Please enter a name that has at least two characters.
am incercat dupa nume sa pun caracter gen $%#_ dar nu merge .
are cineva vreo idee unde gresesc ? sau cum ar suna un exemplu de nume care ar fi acceptat ?
Trebuie sa fie un nume format din 2 cuvinte.Numele tau din buletin:Mihai Gheorghe etc..
mi-am dat si eu seama intr-un sfarist , dar multumesc oricum pentru raspuns.
acum dat de o belea si mai mare , desii m-am logat pe acelasi cont imi arata ca nu am facut nici un HIT si ca nu am nici un ban in cont.
mi s-a mai intamplat cand m-am logat de pe alt calculator dar niciodata de pe alt meu .
s-a mai intamplat cuiva pana acum ?