-
Trading Card Games
Sunt curios cati dintre consolisti joaca/au jucat trading card games... cati au colectionat carti de joc. Eu am inceput sa ma joc Yu-gi-oh (desigur cu carti Made in China, acestea avand cele mai ciudate traduceri :)) ). am trecut la Duel Masters si in prezent joc ocazional Magic the Gathering si WoW TCG.
-
eu m-am apucat de Yu-Gi-Oh (carti originale,am investit destul de multi bani) si mai am niste deckuri pastrate cine e pregatit pentru un duel :))?
-
eXistenZ... as avea o propunere pentru tine... adica pentru toti cei din oradea... cativa prieteni si cu mine vrem sa infintam o mica comunitate de MtG... daca vreti datimi un pm cu ID-ul vostru si vorbim (daca nu ma insel la inscriere primiti cateva chestii bonus sau un deck, nu mai stiu sigur)
-
Cand eram prin clasa a 4-a ma jucam cu carti Yu-Gi-Oh(ca erau la modalol),iar prin clasa a 5-a cu Duel Master...acum m-am lasat:))
-
eu nu stiu juca Magich the Gathering :D si nici nu stiu daca voi avea rabdare si timp sa ma joc
-
Se invata relaiv repede si ne adunam ocazional :P...daca te razgandesti/hotarasti sa ma anunti ;)
-
eu acum vreo 2-3 ani vroiam sa-mi iau niste starter pack-uri wow tcg...dar mi-am dat seama ca 90 % din timp ar sta in raft.:(
-
Cam asa e fiindca, din pacate, in romania nu ii dezvoltata comunitatea... exisa la Cluj o comunitate destul de mare, la Timisoara si desigr in capitala.
-
de cea din capitala am aflat mai demult din level si chiar asta ma facuse sa vreau sa fac parte din ea, dar mi-am dat seama ca mi-ar fi extraordinar de greu sa ma deplasez regulat la bucuresti pentru intalniri...
-
-
pitesti...destul de aproape, dar nu am masina personala(16 ani si un pic) si nici nu prea am timp in weekenduri(antrenamente) so....
-
da...chestia e ca la mine in oras, acum cativa ani exista o comunitate de vreo 7 jucatori hardcore + friends... acum majoritatea sunt la facultate sau nu se mai stie nimic de ei :)
-
trebuia sa tineti si voi legatura pe mess, phones, satelites, etc...
-
ehe...bune vremuri.
prima data Pokemon TCG apoi
Yugioh
Duel Master
Yugioh din nou , cu carti originale
Wow TCG
Warcards
Magic the gathering
acum Pokemon :)) au aparut carti la tarabe :X
-
Pokemon nu am jucat :O, cat e un pachet la taraba si de unde esti... a da am uitat... am avut si carti din TCG-ul local (WARCARDS)
-
Valcea...dar sa stii ca nu prea pica energy cards...asa ca...Fudge...
1 leu / booster
starter pack-uri nu am vazut desi le caut ca nebunul...
-
Eu momentan joc WOW TCG si din cand in cand si MTG. Daca sunteti pasionati de TCG exista in Bucuresti un club special. Nu stiu cand sunt campionate de Yu-gi-oh (ne trebuie licenta, in maxim 2 saptamani speram ca putem sa desfasuram si campionate). In schimb, pentru WOW, se organizeaza campionate Joi de la 19:30 si Duminica de la 12:00, iar pentru MTG, in fiecare Vineri.
Clubul este la Piata Galati (se numeste Club 63). Daca sunt doritori, ca sa ajungeti acolo, trebuie sa luati 79 sau 86 de la Piata Romana. Nu stiu exact cate statii sunt, dar o sa se afiseze pe acel panou din troleu cand urmeaza Piata Galati.
Astazi o sa investesc 500 de ron ca sa imi fac un pachet de Death Knight. De, ma duc la nationale si nu pot sa merg cu pachetul de Priest. :D
PS-> Exista concursuri de TCG si la nivel national. Primii 10 jucatori de la nationale (participa mai multe orase din Romania :P) se califica la international. Acolo sa vezi macel tati........lol
-
Exista astfel de cluburi si in Cluj, Timisoara si Iasi (cred). In Oradea nu exista jucatori de MtG si nici de wow tcg :| (in grupul meu de prieteni suntem vreo 5 care stim juca dar numai 3 avem carti :|). Am avut planuri sa ne adunam, sa jucam si sa ne aducem prietenii care ar fi primit gratuit startere :|... dar in Romania lumea nu stie de asa ceva... trist!
-
Stiu ca nu ete Trading Cards, dar ati incercat asta?
Astral Masters - fantasy card game
-
Eu am inceput cu Yu-Gi-Oh,carti originale,costa destul de mult un amarat de pachet,apoi Duel Masters,inca mai am cartie pe undeva(cred) si mai colectionam carti cu Pokemon.