Salut
Ieri 25.01 mi-am luat o teapa destul de mare pe internet , am comandat de miercuri de pe okazii un telefon de 650 , tipul avea calificative bune , si mai multe telefoane in vanzare , am vorbit cu el la telefon si pe mess si a trimis joi coletul cu plata ramburs prin prioripost , a ajuns coletul luni , l-am platit , era foarte bine impachetat si cand l-am desfacut surpriza , erau reviste majoritatea metro impachetate , am sunat la cel care a venit cu coletul si a spus sa ma duc la politie ca nu poate sa opreasca transferul de bani , am sunat si la cel de la care comandasem , iar el a zis ca el i-a dat telefonul unui prieten sa il trimita si ca e posibil sa-l fi furat el , zicea sa trimit coletul cum a venit tot cu ramburs de 650ron ca il ridica el, i-am zis sa trimita mai intai banii prin mandat si nu a vrut. M-am dus la politie , prima oara au zis ca nu se ocupa cu asa ceva , apoi am insistat , avea adresa falsa , dar au aflat datele lui , au zis ca suna la politia din baia mare sa se duca la banca ca atunci cand ridica banii sa il ia , dar cred ca ii luase deja deoarece dupa m-a dus sa scriu o scrisoare catre domnul comandant si pe inca o foaie cum sa intamplat mai detaliat , le-am lasat numarul , coletul il aveam cu mine asa cum l-am primit dar au zis sa il iau inapoi si sa il las asa cum e, azi nu am primit nici un telefon.
au zis acolo ca in caz ca mai suna sa ii zic ca expediez coletul cu ramburs catre el , si asa am facut , dar ii zisesem inainte ca o sa ma duc la politie si i-am zis ca nu m-am mai dus. Iar el se prefacea ca eu vreau sa-i dau lui teapa si ca am luat telefonu si vreau sa iau si banii.
Am o inregistrare a unui apel spunand ca mi-a trimis telefonul si mesajele in care tot intreba daca a ajuns coletul , dar la politie nici nu s-au uitat la astea si nic macar la colet.
Vreau sa stiu daca este vreo santa sa imi recuperez banii si daca sa mai fac ceva sau sa astept un semn de la politie?