Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 156 of 158 FirstFirst ... 56 106 146 154 155 156 157 158 LastLast
Results 3,101 to 3,120 of 3157

Thread: Ce fel de tara este Romania?

  1. #3101 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Our School - https://vimeo.com/20510059

    2011 US/Switzerland/Romania, 94min

    OUR SCHOOL follows three Roma (commonly known as "Gypsy") children in a rural Transylvanian village who are among the pioneer participants in an initiative to integrate the ethnically segregated Romanian schools. When their school is desegregated, Alin, Benjamin, and Dana set out for the city school, optimistic for education and new friendships, even as funds earmarked for integration are questionably used to build a "Roma-only" school in their village. Their innocent optimism quickly sours when the children are met with low expectations and further isolation.

    Grand Jury Prize for Best US Feature, SILVERDOCS 2011| Best International Feature, HUMAN RIGHTS ARTS AND FILM FESTIVAL 2012 |Graine de Cinéphage Award, FILMS DE FEMMES 2012 | Best Eastern European Documentary nomination for SILVER EYE AWARD 2011| Best Romanian Documentary nomination at the GOPO AWARDS 2012

  2. #3102 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Realitatea este mai de *** decât ne-o închipuim noi. Te doare sufletul când vezi așa ceva.

  3. #3103 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Violenta in Romania ca mod de viata


  4. #3104 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Îmi este antipatic acel YouTuber, zici că se screme în timp ce vorbește.

  5. #3105 SP
    Banned Bootcamper's Avatar

  6. #3106 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Quote Originally Posted by G4Media.ro
    Procurorii de la Parchetul Buftea l-au pus în libertate pe Ştefan Ionel Robert, primarul PNL din Ștefăneștii de Jos, reținut joi seară pentru acuzația de violare a unei minore, potrivit unui comunicat al parchetului.

    Deși polițiștii au propus ca parchetul să ceară unei instanțe arestarea preventivă a suspectului, procurorii au refuzat acest lucru și l-au pus în libertate pe primar. Motivul? ”Nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza reținerii, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”.

    Primarul comunei Ștefăneștii de Jos și ceilalți doi indivizi reținuți în cazul de viol asupra unei minore de 13 ani au negat în fața anchetatorilor abuzul, în timpul audierilor, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili paternitatea copilului născut după presupusa agresiune sexuală, conform surselor. Momentan nu sunt probe care să confirme că vreunul dintre cei 3 bărbați ar fi tatăl copilului.

    Potrivit unor informații, fetița i-ar fi fost trimisă primarului din Ștefăneștii de Jos în timpul unei petreceri. Cazul se află în anchetă de trei ani.
    Primarul PNL din Ștefăneștii de Jos, acuzat de violarea unei minore, a fost pus în libertate de procurorii din Buftea. Parchetul a refuzat solicitarea polițiștilor de a cere arest preventiv

  7. #3107 SP
    Banned Bootcamper's Avatar
    Ca veni vorba, isi mai aminteste cineva de primarul PNL din Sangeorz-Bai care si-a umilit, dezbracat si filmat fetita, si a mai si publicat filmul pe internet ? A primit doar cu suspendare si a fost si reales. Fix asta o sa i se intample si primarului PNL din Stefanestii de Jos.

    Un primar și-a umilit fetița, ținând-o dezbrăcată cu fața la perete și cu mâinile ridicate, forțând-o să ceară scuze

    Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fetița, reales. A petrecut cu artificii și sute de oameni

    Ai zice ca sunt de la PSD, dar nu, sunt chiar din PNL!

  8. #3108 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Exact. Deci nu are rost să dai vina pe partide. Ele sunt oglinda societății. Mentalitatea și educația precară sunt principalele cauze.

    De văzut și revăzut ”România, te iubesc!”: https://stirileprotv.ro/romania-te-i...in-fiecare-zi/

  9. #3109 SP
    Banned Bootcamper's Avatar
    Quote Originally Posted by dronology View Post
    Exact. Deci nu are rost să dai vina pe partide. Ele sunt oglinda societății. Mentalitatea și educația precară sunt principalele cauze.
    Si justitia si politia care nu fac nimic in privinta politicienilor corupti si violatiri sunt vinovate. La noi nu exista frica de lege si pedeapsa, de asta isi permit multi romani sa comita infractiuni. Daca ar fi politisti care si-ar face treaba , si justitie, legi si pedepse aspre ca-n Anglia, Germania sau Franta n-ar mai indrazni nimeni sa comita infractiuni. In America ii baga si pe aia nevinovati la puscarie daca sunt suspecti de ceva, iar politistii te impusca daca ii iei la misto sau nu te supui ordinelor. Civilizatia si justitia s-au impus in vest doar cu forta , dupa secole de pedepse aspre. Si la noi nu exista exceptie.
    In Romania mai persista si conceptul ca bogatii, interlopii, politicienii si functionarii sunt imuni si deasupra legii , precum boierii si voievozii din evul mediu.

  10. #3110 SP
    Member smits's Avatar
    O fi, dar are dreptate...

  11. #3111 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    America nu este cel mai bun exemplu pentru Justiție, acolo se bagă nevinovați la pârnaie pe bandă rulantă. Căutați pe Spotify Podcastul lui Joe Rogan cu Josh Dublin și vă lămuriți cum stă treaba și acolo.

    Între timp am citit asta pe Twitter https://twitter.com/calebsaysthings/...072724482?s=19

    Au ajuns companiile să investească masiv în proprietăți imobiliare, până și băncile fac asta și mi-se pare destul de grav.

  12. #3112 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Da, asa e, justitia americană e sucks. Lasa ca e mai buna aia din România unde bombardierii pot sa te bată în trafic si sa scape doar cu cercetare în libertate.




  13. #3113 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Nu vom mai plati sa calatorim cu autobuze/troleibuze/tramvaie jegoase si vechi la pret de 1,3 lei/calatoria si 50 lei/abonamentul lunar , vom plati acum pentru acelasi jeg vreo 3 lei/calatoria si 80 lei/abonamentul pe luna.


    De la 1 august se scumpeşte transportul cu tramvaiul, autobuzul și metroul în București. Apar biletele comune Metrorex și STB



    Multumim Nicusor ca salvezi Bucurestiul de poluare si chiar incurajezi bucurestenii sa mearga cu transportul in comun !
    Multumim si jegosilor de la STB si Metrorex ca ne vor lua si mai multi bani din buzunare pentru viloaiele, tarfele, vacantele si masinile lor de lux.

    ---------- Post added 13-07-2021 at 19:02 ----------

    Serios acum, cat de dobitoc ca primar poti sa fii ca dupa ce promiti ca vei reduce aglomeratia rutiera si poluarea din Bucuresti crescand taxele pentru parcari ca poate ii descurajezi pe bucuresteni sa-si mai ia masina pentru a merge cu transportul in comun , iar apoi scumpesti transportul in comun, inclusiv abonanentul lunar cu 30 lei mai mult?
    Oricum, aurolacii ,cersetorii, pensionarii si TIGANII (pe care controlorii n-au tupeu sa-i amendeze) nu au platit si nu vor plati in veci.
    Sa inteleg ca urmeaza sa bage taxa si permis lunar obligatoriu pentru bicicleta/trotineta ca e primaria in faliment?

    Bai, noi realizam ca in momentul de fata avem cel mai oligrofen primar din istoria orasului astuia ? Incep sa o regret pe panarama de Firea .
    Scumpeste degeaba preturile pentru ca nu prea pare sa aiba o intentie de a cumpara noi mijloace de transport, iar surplusul ala de bani tot in buzunarele jegurilor de la primarie si STB/Metrorex se vor duce, nu in modernizare.


    Mi se pare culmea ca in marile orase vestice , primarii vor sa faca GRATUIT transportul in comun cu energie verde, pe cand noi le scumpim.
    O sa fim atatia sictirisiti incat ca pana la urma o sa ne bagam picioarele si o sa plecam prin Transilvania, si de Bucurestiul asta, de acest ****-hole, o sa se aleaga praful.

  14. #3114 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Oare cum se simt oamenii care au votat partidele care alcatuiesc actualul guvern? Sa vomiti peste tot sintagma fara penali in functii publice si sa dai un prim-ministru care a facut puscarie... asta da ipocrizie.

    Faptul ca guvernul de acum isi bate joc de noi, e doar rezultatul mentalitatii de a vota "raul mai mic".

    PS: Oare ce e mai rau: sa ai un prim-ministru care nu stie aria cercului sau unul care nu mananca paine?

  15. #3115 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Praf și pulbere. Și câte lozinci mestecau useristo-peneliștii în campanie...„cum ajumgem la guvernare desființăm pensiile speciale". Nutreț pentru fraieri.

    Între timp facturile la gaze și electricitate au sărit în aer, benzina s-a scumpit în draci, țara are un deficit record, iar Euro e aproape 5 lei. Guvernare, nu jucărie. Cea mai proastă din ultimii 20 de ani.

  16. #3116 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Da n-ati auzit pe don ministru? Avem salarii de 3k coco iar pretul painii nu-l cunoaste pentru ca el nu serveste painica, hahahahaha

    Inca o mare flegma drept in prostime din partea clasei “politice” din Ro.

    ps: stai sa vina noi alegeri sa vezi cum se arunca cu mici si bere in norod, cum se uita de “pandemie” samd…
    ps2: singura solutie este apocalipsa, suntem prea prosti si prea sclavi pentru a ne mai salva


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #3117 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Cum se alege praful de bibliotecile de la sat



    Așa arată un dezastru sanitar



    CLANUL MARELUI ALB


  18. #3118 SP
    Member smits's Avatar
    Mda, si despre persoanele care sufera dupa vaccin (inclusiv eu) pe cand un documentar?

    Suntem vai si amar unde s-a ajuns cu cenzura asta..

  19. #3119 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Cum adica suferi dupa vaccin? Vrei sa-l faci si n-ai unde? Sau?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #3120 SP
    Member smits's Avatar
    Regret din tot sufletul meu ca l-am facut.

    Multe efecte adverse, vizitat enspe mii de medici. Raportat simptomele, contactat incluziv Pfizer, raspunsul lor a fost:


    Acest medicament face obiectul unei monitorizări suplimentare. Acest lucru va permite identificarea rapidă de noi informații referitoare la siguranță. Puteți să fiți de ajutor raportând orice reacții adverse pe care le puteți avea.
    Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale. De asemenea, puteți raporta reacțiile adverse direct prin intermediul sistemului național de raportare și puteți include numărul lotului, dacă este disponibil.
    Acest medicament a primit „autorizație de punere pe piață condiționată”. Agenția Europeană a Medicamentelor va analiza noi informații despre acest medicament cel puțin în fiecare an, iar prospectul va fi actualizat, după caz.
    Din păcate, Pfizer nu poate emite recomandări specifice cu privire la tratamentul unui anumit pacient. Judecata terapeutică a medicului, bazată pe istoricul medical al pacientului ar trebui să dicteze acțiunile specifice care ar trebui luate.
    Așadar, vă rugăm să vă adresați unui medic specialist pentru informații cu privire la medicația necesară în cazul Dvs specific. Pe baza istoricului medical, dar și a statusului actual, medicul Dvs. va fi singurul în măsură să vă ofere aceste informații.
    -

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
  2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
  3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts