Referitor la rezervele JANTY DURA-C - nu mi-au curs niciodată. Sunt făcute in așa fel inc�t lichidul nu �ți ajunge pe limbă.:p Dupa 8 săptăm�ni de utilizare a modelului negru (timp in care a crăpat un acumulator - dar pe care l-am schimbat cu unul nou grație garanției de un an) pot spune că sunt foarte mulțumit de achiziție. Drept urmare, i-am cumpărat si tatălui meu un set (modelul alb). Am observat totuși o oarecare diferență intre cele doua seturi. Atomizerele celei albe simulează mai eficient țigara tradițională (ca design arata la fel - cu exceptia inelului auriu care lipsește la unul dintre ele). La modelul negru fumurile se trag extrem de ușor - pe cand la cel alb există o ușoară diferență - de parca aerul cu vapori s-ar afla intr-o dificultate pe traseu - fapt care �ți amiintește de filtrul țigării aprinse in perioada fumatului cu scrumiera alături....8-> Ca să nu mai spun că fumul este ceva mai dens si mai consistent. Concluzia?! Baieții iși perfecționează chiar și modelele mai vechi (lucru bun at�ta vreme c�t prețul răm�ne deocamdată același). Impactul fumului este aproximativ același la ambele modele. C�t despre atenția fața de client - numai de bine! După ce le-am expediat acumulatorul defect in 2 zile l-am avut pe cel nou acasă (prin poștă). S-au purtat frumos, au fost respectuoși ... fără suspiciuni sau tărăgănări ale situației. Sincer să fiu - totul s-a rezolvat numai prin doua E-mail-uri (unul prin care le-am spus ca le trimit acumulatorul defect - și unul prin care mi-au confirmat ca l-au expediat pe cel nou). Cu prima țigara de pe net cumparata in februarie anul ăsta (de la o firma care părea totuși serioasă) a fost altfel. După ce s-a ars un atomizer si a decedat un acumulator, firma distribuitoare mi-a spus că nu oferă garanție la produsele v�ndute pe internet (ci numai la cele văndute direct din magazinul lor).:violent:
La Janty am ajuns studiind forumul de față ... așa ca transmit mulțumiri tuturor celor care posteaza informații aici.
P.S. Astăzi, pe stradă, int�lnindu-mă cu niște cunoștințe, am mai atras c�teva persoane in secta țigărilor electronice. Sper ca in cur�nd să devenim o religie in toata puterea cuv�ntului!:clown: