Cum thread cu '' Personaje emo in jocuri '' ?!!! CUUM? bhahahaha :)))
Printable View
Cum thread cu '' Personaje emo in jocuri '' ?!!! CUUM? bhahahaha :)))
Look who's all grown up now :naughty:
am văzut.
oribil...
N-ai gusturi =;
:> gata concursu' cu tricou ca ti-am dat si io 5 :>?
nu, nu, credeam că aseară se termină, dar văd că mai ține și ziua asta ( ziua 0 ).
:P
Score and submit t-shirt slogans!
Bang sloganul!
Apropo... am ajuns sa urasc OSX. Cum nene sa nu iti gaseasca google nici un program de editat imagini, free, pentru osx? Plus ca nu stiu cum a fost instalat aici OS'ul dar nu are acel program standard, de editat imagini :(
Grr. Plus ca se misca mouse'ul execrabil. Trebuie sa lucrezi o gramada sa te obisnuiesti cu sensitivitatea mouse'ului...
Nu m-ar deranja o chinezarie ca acel avion...
Don't hate the player, hate the game, cred că-i stricat Googleul tău, fo' real :)
Uite editoare de imagini free:
- Paintbrush | Home
- GIMP - The GNU Image Manipulation Program
- ChocoFlop - Non-destructive image editing application for your mac
- Seashore
Legat de sensitivitatea mouse-ului, aceasta se poate ajusta �n funcție de preferințe, mergi �n System Preferences > Hardaware > Mouse
N-am �nțeles la ce program standard de editat imagini te refereai .. /:)
Ah, și dacă mai ai probleme, apelează cu �ncredere la threadul ăsta.
Un pm cu un invite code pe TvTorrents ?
Va rog frumos ! :D
Wildfire vs Vivaz. Anyone?
Tocilar.
Apple - Mac OS X - What Is Mac OS X - All Applications and Utilities
Toata lumea mi-a spus ca acesta trebuie sa fie incorporat in OSX. Dar nu il am.
Cat despre celelalte programe recomandate de tine... Unul nu se instaleaza, GIMP este a pain in the butt ca instalare si am renuntat dupa ce nu a functionat prin Macports. Chocoflop considera brushul drept o guma, dar nu si invers. Seashore, recunosc, nu l-am incercat, dar asta ca primele linkuri aratau ca ar costa. Am abandonat, dupa cateva ore de incercari.
Domnul in cauza este un iMac 20", core 2 duo 2.66.
Multumesc de link, o sa mai pun cateva intrebari pe acolo.
Te refereai la Preview? Ciudat că nu-l ai, �nseamnă că ți-a fost șters din directorul Applications. Dar nu este avansat ca editare, are doar funcții de bază.
Dacă nu ai folosit dec�t Windows p�nă acum, acomodarea cu Mac OS poate fi un pic mai ciudată la �nceput, dar o dată ce-i prinzi gustul nu o să mai vrei să folosești alt sistem de operare.
-
Editor online: http://www.pixlr.com .. și altele http://mashable.com/2008/11/13/online-image-editors-2
Ce este verde cu 4 picioare , iar daca cade din copac pe tine te omoara ?
misto spoiler :)))
n-a iesit cum trebuia :))