E un fake. Prove it!
Attachment 101178
Printable View
E un fake. Prove it!
Attachment 101178
Mana copilului :). A slabit asa de mult incat bratul e ca un bat :))
Gata, acum am intrat si eu pe youtube si am vazut. :) e fake, ai dreptate.
Fml :o
Cand ajung acasa o sa ma uit si eu daca e fake :[
Umm, baieti, sunt in Ungaria, apoi o sa trec prin Slovenia. Daca vreti sa va cumpar ceva, cei din Buc (gen dulciuri care se gasesc doar aici, reviste, etc), sa imi dati un PM cu ce va intereseaza si pe unde sa caut.
Momentan HU este foarte fail. Drumurile chiar nu sunt mai bune decat in Ro, plus ca azinoapte de la 12 la 5.30 am prins un blocaj, la 20km de Budapesta, pe autostrada... Ca sa ma mai plang de traficul din Bucuresti...
Deschide geamu, da player-ul la maxim cu piesa asta daca tot esti acolo:
http://www.youtube.com/watch?v=tSmwO5jgYBU
Pacat ca nu este varianta in HU sa intelega toti :(.
Eh, momentan sunt in interes de munca. Daca era sa vin de placere, nu ma vedeai pe aici...
A da, asta imi aminteste azi nu l-am vizionat pe Badea, rectific acuma :)).
http://www.youtube.com/watch?v=tw7CKnfk4JY
As vrea sa vad asa ceva , drept film. O_O amazing!
Care sectiune ar fii mai potrivita sa postez despre niste informatii in legatura cu un joc de dreamcast ? Consoles/retro gaming sau sectiunea General Gaming/Others ?
Roses are red
Violets are blue
If Rebecca Black wins an award,
Kanye, you know what to do.
Rebecca Black ??? cine e? un fel de Justin Bieber sau ce?
cititi commenturile =)) :)) Sexul este un accident genetic. Barbatii si femeile trebuiau sa fie "amici" www.stirileprotv.ro
stirea e preluata de pe onion news: Science Confirms Men and Women Never Meant To Be More Than Friends | The Onion - America's Finest News Source
Jurnalism la nivel profesional. NOT. Cum să-i citezi ca sursă credibilă pe miștocarii de la Onion? O, doamne.
Be right back. Ma duc sa imbratisez o fata...Quote:
Ideal ar fi ca barbatii si femeile sa mearga impreuna la film, sa ia cina impreuna, cel mai mult sa se imbratiseze si sa se reintoarca fiecare la casele lor si sa se masturbeze in liniste
Quote:
astia sunt homalai!!!!!!!!!!!
=))Quote:
Ideal ar fi ca Cercetatorii de la Colegiul Suedez al Stiintelor Sociale sa se reintoarca fiecare la casele lor si sa se masturbeze in liniste!!!! :)))))
Totusi cand te gandesti ca cercetatorii aia mai sunt si platiti pentru idioteniile acelea iti vine sa ... :| ...