Superb:
http://www.youtube.com/watch?v=faIFNkdq96U
Este placut sa mai auzi si stiri din acestea, plus ma bucur ca mai sunt si copii care gasesc metode inventive de a se distra =D>.
Printable View
Superb:
http://www.youtube.com/watch?v=faIFNkdq96U
Este placut sa mai auzi si stiri din acestea, plus ma bucur ca mai sunt si copii care gasesc metode inventive de a se distra =D>.
Cea mai simpatica problema! Un copil de gradinita o rezolva in 5 min., un programator intr-o ora - www.yoda.ro
daca stiti raspunsul si vreti sa-l postati faceti-o cu Spoiler Tag ;)
E exagerata aia cu copilul de gradinita si programatorul, hai sa fim seriosi... mi-a luat vreo 10-15 min sa-mi dau seama though.
a fost omor azi la Subway am stat 2 ore la coada :)) (nu ma judecati, pur si simplu nu aveam ce face acasa)
Si cum e ?
Nu e la fel ca Subway-ul pe care il stim din alte tari. Angajatii se misca lent, ingrediente mai putine ... Dar e bine ca macar avem in sfarsit in Romania un Subway
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ieri era doar un fel de cascaval, in Anglia erau vreo 3. Tot in Anglia mai aveau un fel de pui picant, pe care aici la noi nu l-am vazut. Acel pui teriaky nu mi s-a parut deloc picant. Cum ai zis si tu mai lipsea si porumbul.
Chicken tikka ;) asa este. Cel mai bun. Am vrut eu sa cumpar licenta pentru Subway acum 1 an si m-am lasat pagubas. Costa mult prea mult sa incepi ca un om normal fara foarte mult capital "in spate". Oricum ma bucur ca acum este si la noi. Sunt curios daca a adus cineva Papa Johns la noi care este din punctul meu de vedere cea mai buna pizza (better then Hut and Dominos).
7500 euro costa franciza + costurile aferente. Insa nu o da chiar la oricine :)) Era un interviu cu patronul care povestea ca a fost la interviuri si in America la traning. Si acolo a facut de toate de la suburi la spalat toalete.
Slabe sanse sa vina Papa Johns dupa "succesul" Dominos
Din cate imi aduc aminte cand mi-a venit oferta in posta de la ei parca era mai mult franciza. In fine, nu asta era scump ci toata aparatura care trebuie sa o iei de la ei si sa o aduci de la ei. Stiu ca cuptoarele usturau foarte tare si daca nu ma insel se ridica toata treaba la peste 100 000E pentru doar o locatie. Si da, asa este - trebuia sa faci training la ei si din cate tin minte si angajatii tai. + interviurile aferente.
Unde e Subway?!?!?! :O Nu stiam ca l-au deschis!
Piata Victoriei, vis-a-vis de Mc si Starbucks
sa-mi iei si mie un sandwich cu cod de uncharted 3 daca treci p-acolo :D
E mai mult de 7.5k ... pe subwayro.com ai detalii legate de franchiza.