Originally Posted by
Tudoran
In sfarsit am primit si eu 2 confirmari de la facultatile din Anglia. Una e de la Bradford (Computer Animation and Special Effects) si alta e de la Essex (Computer Games). Deja incepeam sa transpir pt ca un coleg avea confirmate 5 optiuni din 5, o colega avea 3 sau 4 din 5 iar eu pana acu 2-3 ore aveam (tobeeeee): 0 din 5 <:-P.
Si pe langa vestea asta super, am aflat ca au mai "scazut" criteriile de admitere la aceste 2 facultati: 1. Media la BAC acuma trebuie sa fie mai mare de 8.00, nu 9.00 cum mi-au zis cei de la agentie
2.E indeajuns sa am si C la CAE (nu B respectiv A cum stiam eu inainte). Cand am citit ultima parte i-a venit sa urlu de fericire. de ce? Eu la CAE am luat nota C (daca luam inca 2 puncte atunci era B :-L) si la 4 din 5 facultati aveam nevoie de B sau A. Acuma ca am aflat ca si C e suficient macar stiu ca nu trebuie sa dau TOEFL-ul sau IELTS-ul (cum m-am gandit sa fac acu o saptamana sau doua).
Acuma ca stiu ca sunt admis la cel putin 2 facultati, pot sa spun ca is extrem de fericit, si is aprope sigur ca o sa fiu acceptat si la celelalte 3 optiuni.
si nu te teme @Bugsy ca nu imi distrugi visul. Din punct de vedere financiar o sa ma ajute parintii mei, care sunt foarte fericiti ca am decis sa invat si apoi sa lucrez in afara tarii. De asemenea sper ca o sa merg la aceeasi facultate la care o sa mearga si cei 2 colegi de-ai mei, asa macar stiu ca o sa am pe cineva de incredere mereu aproape.
Si ca sa iti raspund la intrebarea ta, sunt in stare sa fac programare/design (i feel ready master lol). Am facut 4 ani de informatica (cei drept numa pascal si fox unde nu m-am omorat prea mult cu el, da macar am o idee cu ce se mananca si in plus au si specificat la sectiile respective ca nu trebuie sa ai experienta la informatica, da totusi e un bonus). Acasa am mai lucrat in Photoshop, iar 3ds max-ul numa l-am butonat un pic... Ideea e ca acolo la facultate multe o sa se inceapa de la 0 asa ca nu trebuie sa fii expert la C++/3ds max ca sa intrii acolo si sa te descurci.
Astept sa vina si celelalte confirmari si intre timp ma gandesc in ce oridine sa trec optiunile mele. Va anunt daca se mai intampla ceva interesant;)