Printable View
Maine am liber de la practica :D
Practic ai liber!
Mac OS-ul.
Nu-mi vine să cred cât de fluent se mișcă comparativ cu Windows-ul. Partea prostă este că o să am nevoie de Windows pentru facultate.
Nu e problema. Iti poti instala Windows in paralel, prin Bootcamp.
Că plec în Braşovul meu frumos în câteva ore :dance: weekend fain s-aveţi cu toţii! :D
Zbor spre RO in 2 ore[emoji1]
Am intrat la facultate in Brasov :)
Is departe de agitatia si mizeria din capitala (no offense guys) si totul merge bine. Chiar daca ii vremea nasoala, ii o zi buna azi :)
Șmecher! Să cauți să ajungi prin Rockstadt și Jordan. Despre Britannia toată lumea îți va spune că nu mai este ce a fost odată... și așa este :) Trebuie neapărat să bei sub clar de lună pe cetate, sub Tâmpa și în Livadă, dar astea vor veni de la sine în sesiunea de vară :)) eventual înaintea unui examen, pentru performanțe maxime :) iarna, ne vedem cu placa în Poiană că deh, suntem la Brașov doar, nu?
P.S. Dacă nu sunt indiscret, despre ce facultate e vorba? :D
On: C-am avut parte de-o noapte tare cu niște prieteni buni, foști colegi de facultate.
Nu ești indiscret :) Am intrat la Ingineria Lemnului și voi fi cazat la cămin pe colina.
UFC Undisputed 3 :D cam vechi dar bun
https://www.youtube.com/watch?v=Hq1OlsVct-E
Ca in sfarsit am o vacanta :evil:
Sunt in concediu deodihnagaming... femeia e la servici, berea e la rece si tre' sa soseasca pizza:yes:
Ma amuza colegii mei de facultate. Jucam FIFA câștigătorul la masa și unul este full rage. A jucat 10 minute din care cel puțin 8 a urlat și înjurat în continuu.
ca blu-ray-ul cu AVP/AVPR are al doilea film dublat in Germana! i love this language :x
Mi-am luat bilet la Star Wars :D
Singura persoana care se bucura ca un film este dublat* :))
Mai există si profesori de nota 10.
Astazi nu am reusit sa rezolv independent o problema la o anumita disciplina, insa nici profesorul nu si-a dat seama pe moment ce fac gresit. In aceasta seara m-a cautat, mi-a cerut numarul de telefon si m-a lamurit la telefon.
Pe de alta parte, sunt si profi care nu accepta cand ii contrazici, chiar daca vii cu argumente.