Ma enerveaza ca am uitat ce ma enerveaza.
Printable View
Ma enerveaza ca am uitat ce ma enerveaza.
Ma enerveaza la culme ca trebuie sa il ascult pe trompetistul de Manolo cum comenteaza Turul Frantei. Cunoscatorii o sa ma inteleaga. Isi bate joc pur si simplu de Lance Armstrong, el care in momentul in care a fost injurat si scuipat in direct la o emisiune de catre Giovani Becali, nu a schitat nici cel mai mic gest. Jenantu... si el il face LOSER pe Armstrong. Vai ce nervi am :wall:
Ma enerveaza ca e plecata prietena o luna jumate
Ma enerveaza ca paladinu meu arata gay orice i-as face
Ma enerveza ep 25 din Clannad
ca prietena mea doreste de la mine numai sex, sex si... sex :))
ca azi e duminica and I feel like hell...
Ma enerveaza ca manelarii de la etaj au boxele la maxim cu gutza
..ca am ramas fara Cola..
Ma enerveaza ca nu pot sa omor niste magraoni fara sa fac puscarie
Ma enerveaza ca nu pot face o ghilotina ca cea de e aratata la Discovery World. Sa o folosesc in scopuri pasnice :evil: gen feliat rosii si castraveti :rulez:
Ma enerveaza faptul ca, consol3 are infinite ammo la arme si eu nimic,nu stiu de unde a avut bani ca eu am luat mai multe comori....:wall: (RE5)
Pana o sa adorm , ma enerveaza tot ce ma inconjoara ..
Ca sunt racit...si am febra...si din cauza asta trebuie sa aman excursia.
in august ?aiurea ..
...că lumea postează aiurea pe forum și la secțiuni ne-corespunzătoare...și cu rost și fără rost, ei continuă discuția indiferent de rubrică sau de subiect.
Nu tolerez așa ceva.
Defapt ce să ceri de la ei*...rom�ni pe forum.
* = Nici eu nu-s exemplu, dar totuși, ajunge.
Discutiile mai degenereaza, asa se intampla si in viata de zi cu zi, iar cum forumul nu este o unealta perfecta de discutat, se mai ajunge si la off-topic. Perfect normal dupa parerea mea, dar cu thread-urile deschise in alte sectiuni nici eu nu sunt de acord. Innebunesc cand vad cate un "Vand God of war" la sectiunea Playstation.
De aceea exista butonul de "Report Post", pentru toate celelalte ... exista Mastercard.
Gunoaiele care maltrateaza animalele , caci oameni nu ii pot numi . Nu va pot pune link , insa daca intrati pe stirileprotv.ro ... o sa vedeti despre ce vorbesc ... Pur si simplu mi-a venit sa vomit . Daca e vreunul care se poate uita la tot clipul cu calul maltratat ... e strong de tot ...
Da ,am vazut si eu video-ul...
Aia trebuie omorati!Le faci o injectie si gata dom'le..
Ma enerveaza ca afara ii mult prea cald si abea pot sa respir :-s