Pai si ce ai facut mai sus cum se numeste?
Printable View
Voice acting-ul american... in zone of the enders de exemplu, nu sunt actor nici pe departe, dar trebuie sa ma straduiesc destul de bine sa fiu atat de fals si prost la voice acting precum cei ce au fost implicati in acel proiect si nu numai...
Ca in Animal Crossing imi vin in vizita dezertori care mi-au parasit orasul la greu in loc sa puna osul la munca si sa doneze pentru ridicarea diferitelor cladiri :))
Ma enervati pe mine cu atat off-topic si scandal care trebuie sters. Ramaneti la ideea topicului va rog. Daca nu va convine ceva, aveti functia de report si un moderator se va ocupa de problema voastra.
neseriozitatea unor prieteni:|
si ca maine o iau de coada:wall:
Ma enerveaza ca is bou uneori si dupa ce imi dau seama ca is bou, tot bou raman:wall:
Ca am fost plecat in sibiu 3 zile si s-au intamplat atatea pe-aici. Certuri, comunisti si bineinteles, ro-mircea.
Gata, deja e prea mult!
Calm sau trecem la ban-uri direct. Dupa caz s-au dat warn-uri si infractiuni la toti cei implicati.
Nah... Ma enerveaza ca am pierdut distractia, din nou..... Sper macar sa nu pierd si licitatia.
Stai linistit ca pun banutii :)
Ţăranii din autobuz care-şi sug dinţii după ce mănâncă un covrig...daamn that sound:|
Prima ora din zi - filosofie
ma enerveaza faptul ca Naughty Dog (cu Uncharted 3 si Last of US, pur si simplu se blocheaza, personajele tremura in joc), imi blochaza PS3-ul, e deja a 4-a oara, si cea mai nasola, mi-a luat 40 minute sa-i dau un restart,am reusit intrand in safe mod sau cum se cheama si am dat restore, in fata userilor de pe consola a aparut un * (ex: *Bitza)...pur si simplu inebunesc.
Are probleme consola ta probabil, eu am jucat ambele jocuri si nu s-a blocat nici macar o data. Ai instalat patchurile? Ce model de PS3 ai?
PS încearcă sa schimbi hdd-ul
Am terminat Uncharted 3 de vreo 3 ori si Last of Us cam tot asa si n-am avut nici o problema. Naughty Dog n-au nici o vina in cazul asta.
Thx de răspunsuri, știu că Naughty Dog nu au vina, mai joc si alte jocuri, Gt6, FarCry3, merg fără nicio problema, la fel si celelalte 120 de jocuri, dar astea 2 jocuri ma dispera. Am sa încerc cu alt disc de Last of US. Ps3 e slim, patch-uri la zi, update la zi.
HDD-ul este de 320gb, mai sunt liberi 115gb...
Happy gaming.
Ca din idiotenia mea, am ramas in urma cu o luna la chirie :(( si nu stiu de unde sa fac rost de bani pentru a acoperi!
Ca mi-am vandut PS3-ul si toate jocurile ca sa imi iau PS4 si 29 ianuarie nu mai vine odata. Bine, am PC-ul sa ma joc, dar parca ma simt mai bine cand joc pe consola.