Yeah I know, nici nu stiu de ce imi bat capul cu amanuntul asta, dar pur si simplu nu ma pot hotari la ceva ca lumea. Nici macar un nume de retard :))
Printable View
Yeah I know, nici nu stiu de ce imi bat capul cu amanuntul asta, dar pur si simplu nu ma pot hotari la ceva ca lumea. Nici macar un nume de retard :))
Esti constient ca il poti schimba dupa in functie de numele din Google+, nu?
I don't know squat about G+, deci nu. Oricum, mai am pana sa am ce content sa pun pe el, imi dau eu seama pana atunci.
Ce programator esti tu daca nu esti fan G+? :))
Trecand peste ce glumeam aseara, eu de cand am fost facut partener YT, mi-am pus numele real la canal, am zis ca il schimb apoi daca e nevoie. Nu e RPG, take your time :))
Ma enerveaza aia de pe OLX ca nu raspuns la mesaje :))
drumurile din romania...
Ca e luni...din nou!
Crimă
Si eu ma plangeam ca am doar 250 Mb/s :))
Faptul ca sunt facut tigan pentru ca sunt roman de altii care sunt mai negri decat mine dar au buletin nemtesc.
Tu erai azi in autobuz de tipa unu' "fi mândru ca esti tigan! Nu esti român!"? :))
Off-topic
@Eagle-eye:
1.cred ca ma confunzi
2.nu sunt in Ro
3. nu cred ca am depus juramantul impreuna in armata.
Evident, era o gluma prin care incercam sa evidentiez situatia idioata intalnita de mine in autobuz. Ce treaba are juramantul depus in armata?!
Scuza-ma,am crezut ca vrei sa ma iei peste picior.
My bad,sorry :yes:
Nicidecum ;)
---------- Post added 06-08-2014 at 12:03 ----------
Maseaua de minte, incepe proasta sa iasa si ma distruge de durere...
Ma enerveaza ca am comandat de la Altex un joc miercuri si nici acum n-a ajuns... sau macar sa-mi zica ca intarzie.:-w
legokid220: fa o reclamatie. Chiar si asa, ai sanse sa nu mai ajunga vreodata jocul. Happened to me 3 times now...
Si unde sa fac asta?
Suni la relatii clienti sau trimiti un mail la [email protected]
Oricum, ti-a intarziat doar o zi, nu inteleg de ce te panichezi. Maine probabil ca iti ajunge si fara sa faci reclamatie.