Stiu cum e si nu cu o straina :P
asa ca X(
Printable View
Stiu cum e si nu cu o straina :P
asa ca X(
Ca nu gasesc bomba!
Faptul ca azi trebuie sa stau 12 ore la serviciu.
Obiceiul in care oamenii atrag atentia la nunta si claxoneaza ca imbecilii.
Idiotu de pe xfire care ma spama cu invitatii si tipa in microfon nooooobs in timp ce jucam unreal tournament 3....americani idioti.
ca mi-am pierdut telefonul :|
Gigi Becali
Subscriu,am ajuns la capatul rabdarii cu ciobanul asta.Maine vrea sa schimbe si numele din Steaua Bucuresti in Steaua 2003 parca.
...că nu-mi ajung jocurile la timp :(
Toti idiotii care zic ceva si in ultimul minut dau inapoi ca cica au o problema de sanatate X( !
...lista de ignore de la :yahoo: - că are limită 100 de contacte :( (cred că de era nelimitată aveam peste 400...).
Mulți terminați mai sunt pe :yahoo: - �n general ăia care dau mass-uri nonstop...
Quote:
andrey_busssu (5/25/2009 11:45:15 PM): xxxxx.htmll VOTE SEXY GALATEANU!!!!!!!!!!!!!!!! (defeCt de pe dex) ( sry de mass , mie f bun preten , inca cateva voturi si e pe 1 ..)daca poti da mai departe
Quote:
AziMiZ AnDuX (9/19/2009 8:39:29 PM): cine stie cat e intrarea in Dumars ?? in seara asta ?
Quote:
Bumse ™ (9/19/2009 12:05:11 AM): Cine imi face rost de o invitatie pe czone va rog ? scz de mass
Quote:
xxxx (8/25/2009 4:41:51 PM): Vand Cabluri de date, chargere retea, chargere auto, chargere universale si multe alte accesorii gsm la preturi foarte avantajoase originale si neoriginale!!!!!
Quote:
el_virus16 (9/9/2009 10:05:06 PM): GOOL ROMANIA BHA ( xxxx la mass) ))
Subscriu @ Ronan ...si e doar pana la litera FQuote:
fxxxx (9/11/2009 4:08:56 PM): Vand nokia n73 super pret . Astept buzz pentru cei interesati
ca am un pc varza
Ca trebuie sa invat la contabilitate si nu inteleg nimic :wall:
Ca lansarea noului Gameshop.ro pare mai anevoioasa decat lansarea Windows 12321321321
Profa de germana
scoala
nu mai am timp pt. jocuri dar cand apare uncharted 2,cam o saptamana nu ma mai vede nimeni pe la scoala
dintr-un gamer aprope hardcore am devenit unul ce abia mai joaca ceva in weekend:wall:
Profa de chimie
ca acum trebuie sa plec la scoala :|