Ca plec la tara fara ps3-ul meeeuu:((:((:((:((:((:((
Printable View
Ca plec la tara fara ps3-ul meeeuu:((:((:((:((:((:((
Ca nimeni nu vrea sa imi cumpere psp-ul :(!
Ca am media de admitere 8.48, cand altii doar au copiat putin la examen si ori au aproape cat mine, ori mai mare.
@ Kazumo, don't worry. Liceul este important sa-l faci, nu conteaza unde. Cand te duci cu CV-ul sa te angajezi nu te intreaba nimeni cu ce medie ai intrat la liceu, te intreaba doar daca ai diploma de bac si ce facultate ai facut ;).
Mediile din liceu nu conteaza deloc. Din gimnaziu nici atat :-j
Ma enerveaza caldura asta :|
si nici cele din facultate nu prea conteaza ;) doar sa nu fie chiar mica, gen 5-6, ca atunci da de banuit
mai mult conteaza unde ai studiat decat cu ce medie ai terminat
si evident conteaza foarte mult ce stii sa faci concret
on: ca e prea cald seara in casa si aerul condtionat nu prea bate pana la mine in camera
Nu conteaza nici media din generala - nici media din liceu - din media din facultate si nici facultatea si masterul. Conteaza sa fii bun in ceea ce faci si sa ai o pila sau o cunostinta sau ceva de genul pentru ca te-ai nascut in Romania. Stiu ca sunt trist dar este foarte adevarat si vei observa lucrul acesta cand va veni timpul.
Ma enerveaza ca aparatul de aer conditionat s-a stricat tocmai pe caldura asta. Just my luck...
Ma enerveaza melcii de la Steam Support pentru ca astept de 2 zile raspuns si nimic, halal suport, se misca ca niste vaci stricate.
@All: Thanks pentru incurajari! Acum mi-a mai trecut.
@Icebird: Ce-ai patit?
Ma enerveaza ca odata cu Team Fortress 2 F2P s-a stricat Garry's Mod-ul!
Ca nu ma pot trezi mai devreme de 13:00. Adica pot, dar nici de-al dracu nu m-as da jos din pat...
Ca nu pot adormi nici de de-al dracu.
Me too, nu stiu ce am.
Sent from Romania!
Ca am facut varicela si nu mai pot merge la mare.
It's time for a F-bomb. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ca nu pot scapa de Afro Samurai.
Te scap eu de el.
Ma enerveaza Pizza Hut.
Mananci cat poti, vomiti cat vrei. Niciodata nu mi-au placut genul asta de oferte.
pe mine ma dispera reclama aia de la vodafone:-&mie scarba de ea........:violent: