Strike105x
6/10
+tipa
-restu
Printable View
Strike105x
6/10
+tipa
-restu
DeadlyGoD 8/10
+ dizzy din GG
- poza ii destul de mica si nu se pea vad detaliile (mai ales la aripi )
DeadlyGoD 6/10 Noisy adica calitatea nu ii asa buna si nici nu arata excelent oricum parerea mea :P, cel de dinainte era mai fain.
Sa inteleg ca nu sti sa primesti o critica si sari peste tot ...chit ca eram mai in spate cu 15 pagini tot cu avataru meu postai...revenge is a bi^^ isn't it.Stai jos ai 4.Quote:
Hai sa facem un joc. Nu stiu pe ce forum l-am mai vazut. Trebuie sa dai o nota, plusuri si minusuri pentru avatarul celui ce a postat inaintea ta.
Si ideal ar fi sa nu postati de 7 ori pe o pagina, zic si eu... odata cand iti schimbi avatarul ajunge.
Uziwood
9/10 lol
- Nu imi place Mario
MrIacob
8/10....nu imi place wrestlingul
Ju1ce9 9/10
+ i love batman cartoons
+joker ii villainu meu preferat
-poza ii alb-negru (la joker culorile conteaza f mult)
Tudoran- 9/10
+ E pur si simplu frumos :x
- Ceva
MrIacob,esti penibil.
7/10
Mask-9/10
+Dr House
+Fundalul
-Portret gen caricatura
octav11-6/10
+imi amintesc de mario cu placere
-zici ca face kung fu
Click pls pe link Tudoran nu si-a schimbat avatarul de ultima oara cand iam dat nota sa ii mai dau odata ? fara suparare nu-s spamer, nu ii revenge deloc cred ca ii destul de evident ca in momentul acela doar el si tudoran erau pe pagina. Iar imaginea ii noizy si personal nu-mi place nu se intelege mare lucru parca ar fii o bolnava de leucemie scz expresia mam abtinut de detaliile astea cand am facut rating-ul facand o propozitie oarecum la obiect dar nici prea critica deorece nu am vrut sa te jignesc in vreun fel sau sa par lipsit de respect.
http://i26.tinypic.com/2gt6z3p.jpg
Nu inteleg aici faza is obligat sa dau orice alt rating decat cel care lam primit ? aia inseamna ca nici 9/10/8 numai pot da ca ar insemna sa ma razbun :/ (ironie). Nota mea tot 6 ramane is intradevar putin curios de ce parere au oameni de avatarul meu dar nu pot sa zic ca ii dau o importanta chiar asa mare incat sa port un grudge.
Klaus
10 i like it
@vami
+ South Park
+ verry funny
+ South Park
- nazisti
nota finala: 9.5/10
Andrewqp-10
f misto, imi place
octav11 9.5
+imi place baschetul
-Nu este foarte clar
rappy777
-Avatarele cu scris in care nu se intelege o anumita parta decat daca ma chiorasc nu dau bine.
7/10