astept lansarea pentru ps4. de asta intrebam. ma interesez sa stiu daca este de cumparat sau nu.
Printable View
astept lansarea pentru ps4. de asta intrebam. ma interesez sa stiu daca este de cumparat sau nu.
Ia-l pt. PS4. N-o sa-ti para rau!
:))...
doar ps4 am, alta alternativa nu am :))
Ia-l sefule, eu am bagat vreo 300 de ore numai in PC :)). In PS3 am bagat si acolo, acum ma bate gandul sa-l iau si pt PS4, dar parca incepe sa mi se acreasca.
Parcă juca șeful tău, nu tu.
LE: taică-tu adică.
Eu m-am lăsat, el vrea sa faca toate achievements-urile oO
Masinuta asta care functioneaza doar cu aer a aparut prin 2010... mai stie cineva ceva de ea?
http://youtu.be/0RBl1LFUQ4c
More Gold Diggers ....
http://www.youtube.com/watch?v=qDdZHIuAzVQ
Barbatii astia, niste porci... pacalesc sarmanele femei. Rusine!
Diablo 3, precomandat, plătit, în așpteptare.
Next one on the list: Metro Redux. Sunt așa bune pe cum sunt lăudate?
Mie mi-au placut, mai ales primul. Daca il joci in rusa cu subtitrari in engleza e parfum.
Sunt mult mai bune decat sunt laudate, primul a fost foarte underrated.
Mulțam' pentru păreri.
Am pus precomanda și pentru ăsta dar nu l-am plătit încă. Mai aștept că poate și-l cumpără ochi-de-vultur și mi-l împrumută și mie. :))
Ziceti ca e bun ? Nu stiu de ce dar al doilea joc, care e pe plus, nu mi-a placut din prima, cred ca mecanisumul de shooter nu mi-a placut, sa inteleg ca merita sa-i mai dau o sansa ?
Eu l-am jucat pe ambele pe Xbox 360. Ca atmosfera, Metro 2033 mi s-a parut superior celui de-al doilea, insa ca fluiditate era la limita jucabilitatii. Ambele au tot felul de "bubite", insa majoritatea au fost de ordin tehnic. Prin urmare, un upgrade de nivelul asta este absolut binevenit, un remake justificat.
Imaginati-va un soi de Stalker (pana la urma este aceeasi echipa de dezvoltatori) insa mult mai dens, cu actiunea si firul epic comasat intr-o zona restransa. Nu pot uita primul contact cu exteriorul din primul: vizorul mastii care se abureste/ pe care se depune un strat subtire de gheata, respiratia greoaie, intretaiata cand esti pe cale sa termini rezerva si trebuie neaparat sa cauti un filtru nou. Fiecare glont/ proiectil tras trebuie sa conteze chiar si pe cel mai usor nivel de dificultate.
Mda, un joc usurel, de weekend :evil:.