Ai putea incerca sa ii bati la cap,desi mi se pare ineffective. Cu argumentul ala ei s-au spalat pe maini. Incearca si la Asus,e posibil sa te ajute ei sau sa te redirectioneze altundeva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Intrebare rapida: am dat update la iOS 6 pe iPhone 4S, mi-a dat eroare la back-up, si mi-a dat eroare si la update si a intrat in recovery mode. Cum pot sa ies din el fara sa ii dau restore? Nu vreau sa pierd 10 giga de poze. Help! Pe iPhone 4, acelasi calculator a mers perfect update-ul.
WTF? Au aparut tot felul de specimene de forumul asta de cand nu am mai intrat. E o problema urgenta si am nevoie de un raspuns serios.
check das thread name.
keep calm and troll on
http://images4.wikia.nocookie.net/__...aceDancing.gif
*insert spam/troll here*
*Flame war under the Line!*
Proceed!
Eu am incercat sa raspund cu ce stiam aici... dar, daca unora le place pe Spambox... Chiar am dat ignore la multe intrebari de pe Spambox care ar fi trebuit sa fie in ariile Hardware sau Software. Don't get me wrong, dar nu-mi place sa incurc business with pleasure :evil:
@Monky
paradoxal mesajul din poza..