Nu mi-a venit sa cred cand am vazut aceasta stire si am inceput sa caut pe toate site-urile sa vad daca este minciuna sau nu. Din pacate stirea este adevarata si apare inclusiv pe IMDB ca Paul Walker(40 ani) s-a stins din viata si oarecum ironic, intr-un accident de masina. Personal imi placea cum juca in filme. RIP Paul Walker.
Paul Walker has died at the age of 40, his rep confirms to Us Weekly.
The actor -- best known for his work in the Fast and the Furious franchise -- got into a single-car accident and explosion in Southern California and died Saturday afternoon.
"It is with a truly heavy heart that we must confirm that Paul Walker passed away today in a tragic car accident while attending a charity event for his organization Reach Out Worldwide," a statement on his official Facebook page reads.
"He was a passenger in a friend's car, in which both lost their lives. We appreciate your patience as we too are stunned and saddened beyond belief by this news. Thank you for keeping his family and friends in your prayers during this very difficult time. We will do our best to keep you apprised on where to send condolences. - #TeamPW."
A native of Glendale, Calif., Walker first broke out in Hollywood in the late 90s films Pleasantville and Varsity Blues. He then went on to appear in She's All That, The Skulls, and first joined the Fast and the Furious franchise in 2001. The actor reprised his role as Brian O'Conner in Fast & Furious 6 in 2013. Fast & Furious 7 was announced for a 2014 debut.
While promoting his latest film Hours earlier this month, Walker revealed that his 15-year-old daughter, Meadow, recently moved to live with him last year after living with her mother in Hawaii. Walker welcomed Meadow with then-girlfriend Rebecca in November 1998.
nu stiu daca acest lucru are relevanta dar sunt FOARTE curios sa stiu cine e acest prieten. nicaieri nu zice
01-12-2013, 15:37
Bitza
R.I.P.
01-12-2013, 15:38
MENTATAL0R
Pacat...RIP
01-12-2013, 15:41
Marinake
Bun actor. Pacat ca cei buni se duc si raman doar tentative de actori care au o singura expresie faciala si un singur neuron. Odihneasca-se in pace.
01-12-2013, 17:39
Gentilu
1 Attachment(s)
Astazi este ziua noastra, a tuturor romanilor, este o zi de bucurie, insa pentru multi dintre noi este si o zi de tristete.. o zi in care marele actor Paul Walker, a incetat din viata la varsta de 40 ani. Actorul este cunoscut din seria Fast and the Furious, dar a jucat si in alte filme foarte bune, cum ar fi Eight Below (un film foarte bun), Takers, Running Scared si multe altele.
Ramai cu bine, drag actor!
01-12-2013, 18:18
Csander
Odihneasca-se in pace...
Am ramas inmarmurit cand am dat astazi peste stirea asta.
01-12-2013, 18:23
M4NU
R.I.P. Paul Walker :(
01-12-2013, 20:44
afganistanu
Mare pacat .. R.I.P :(
01-12-2013, 20:47
dinamovistu
Dumnezeu sa-i odihneasca.
01-12-2013, 21:28
Mariush
RIP Paul Walker. Chiar m-a socat rau aceasta stire.
Cu toate ca sunt partial de acord cu faptul ca masina mergea mult prea repede, cred ca nu ti-ar strica un control my friend la ce ineptii debitezi....
02-12-2013, 00:22
Dant3
Răzvan iti recomand Eight Below, un film foarte bun.
RIP, prea tanar, mult prea devreme:(
PS Masina a explodat daca nu ma insel, de aceea l-au identificat in acel mod
02-12-2013, 00:26
razvanrazy
Am vazut si Eight Below :)
Da, a explodat. Amandoi au murit carbonizati. Cica ar fi incercat un prieten sa-l scoata din masina, dar cum pe masinile normale sunt doar extinctoare mici, nu s-a putut apropia.
02-12-2013, 14:46
razvanrazy
1 Attachment(s)
Se pare ca a fost o defectiune pana la urma...
Quote:
Anchetatorii au dezvaluit primele informatii de la fata locului, dupa ce au studiat ramasitele masinii in care Paul Walker si prietenul sau Roger Rodas si-au pierdut viata sambata seara in drum spre un eveniment caritabil din California.
Se pare ca au fost probleme tehnice la Porsche-ul Carrera GT in care se aflau cei doi. Masina a pierdut lichidul de la servo-directie iar soferul a pierdut controlul masinii la viteza mare, au aflat cei de la TMZ. Mecanicii care asigurau intretinerea masinii au mers la fata locului si au vazut urmele lichidului pe sosea inainte de locul in care masina a derapat si a intrat intr-un pom si apoi intr-un stalp.
Aceasta teorie este confirmata si de faptul ca masina a luat foc in partea din fata, desi are motorul in partea din spate. Lichidul ar fi luat foc si s-ar fi extins foarte rapid, cauzand o explozie ce a dus la moartea celor doi pasageri.